L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES 21: Actes que hem tingut avui




  
Avui divendres hem tingut el segon espectacle de bous al carrer. I el desenvolupmanet ha estat més o menys com ahir. El recinte taurí ple, bon ambient, bona animació, gent i gent en un dia que ha acompanyat perquè ha estat nuvolós. 

I avui s'han canviat els papers. L'alcalde i alguns regidors del govern no han acudit i si que hem vist a alguns regidors de l'oposició en el festeig. Un regidor i dues regidores per a ser més exactes, en animada conversa amb un altre exregidor d'EU. Igual hi havia algun més i se'ns ha passat. 

I avui en els bous hi havia un grup de gent, entre ells algun aturat, que comentava el referendum sobre els bous que va demanar el blog del PP. Al final, en una cosa han coincidit: el cost dels bous repartit entre els aturats del poble és poca cosa, uns 5 euros per cadascú dels vora 2.000 aturats del poble,  i com que reconeixien que eixos 5 euros no es solucionava res a ningú, almenys que serviren per gaudir tres dies de la festa, que amb això es llevaven durant unes hores les preocupacions que els està donant les polítiques del PP de treball de retalls. Tres dies i.... ¡Una nit!, que ningú ha caigut en parlar que demà dissabte també hi ha bous a la nit. 


I els artistes que pinten els murals del parc del Cantalot s'han dedicat a preparar l'esboç i a pintar els murals. uns murals que quan escrivim açò estaran pràcticament acabats atés que a les 20'30 s'ha anunciat la inauguració d'aquests grafits. En les fotos podeu vore com anava el treball. 
-


1 comentari:

Anònim ha dit...

Una passada vore com fan la base i després sense barretges de pintures pinten i pinten amb els esprais fins a donar solució a allò que havien preparat. ren unes vint persones que hem disfrutat. Llèstima de la casseta que havia de protegir del sol, que no en feia, que no la podiem aguantar. Ens ha agradat molt. Per cert contents amb el jurat tot i no saber qui ha estat el resustat. Però tindre a Chafer, a Ferrandis i a la dona de Morris que es jubioa a Febrer deprés de 49 anys de servei a l'ajuntament, es una passada. Enhorabona per la iniciativa.