L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 23 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIUMENGE 23: Els darrers bous al carrer van ser per la nit.



 

  
A les 12 de la nit, mitjanit en punt, s’enlairava el coet que iniciava la festa nocturna dels bous al carrer. La plaça, com ha estat habitual també en les proves de migdia, plena i amb gent amb les ganes de pasar-ho bé. Només cal vore les fotografíes.



 Perquè els que no hi vinguereu es feu una idea de com va anar la cosa anit, us oferim un petit reportatge fotogràfic. I fins l’any que ve! I tot apunta a que el resultat del referéndum ha estat aclaparadorament a favor, almenys això dóna a entendre la quantitat que hi ha acudit tots els dies. Fins i tot anit, el recinte de gom a gom.


 -