L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de setembre del 2012

FESTES 2012: DIUMENGE 16: Carrers engalanats




Les autoritats de Tavernes al Carrer Església
La corporació municipal de Tavernes va visitar ahir els carrers engalats. Gran varietat de temes i motius de decoració, sense fugir alguns que tractaven de temes d’actualitat.

Així, com exemples, podem dir que mentre la “Crisi” era el tema que plasmava el Carrer Sant Pere, el Carrer Sant Benet molt ben realitzat, amb tot luxe de detall i un gran color ha desenvolupat “Les quatre estacions”. Tota una mirada a l’oratge que fa tot l’any, i amb detalls i miniatures d’acord amb cadascun dels períodes d’any: els fruits, els animalets.  I altres de tema molt diferent, com era el cas del Carrer Calvari amb eixi “Circuit de la Vall” o el Carrer l'Església amb "Paris Le Pot".

Carrer Sant Benet
 La visita de les autoritats va ser ahir i el resultat, segons hem pogut saber, es farà públic en la nit de les paelles. Sort a tots i enhorabona pel treball, encara que hem de lamentar que un any més apareguen els cerrils de torn que es dediquen a fer malbé la decoració aprofitant la nit.

Carrer Sant Joan Baptista
Carrer Sant Pere

Carrer Calvari
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin carrer ha guanyat?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es diu:

La visita de les autoritats va ser ahir i el resultat, segons hem pogut saber, es farà públic en la nit de les paelles.

Anònim ha dit...

L'anònim primer, una mostra més del fet que la gent no llig. I així ens va.

Anònim ha dit...

Anònim tercer, per a la teua informació, dona el mateix llegir que no llegir quan l'informació que es dona, o és nul.la o està malament. No ho dic per lo dels carrers i no soc l'anònim 1. Ho dic per el cartell que anunciava la fireta medieval d'aquest cap de setmana. Es pot saber qui ha sigut el "lumbreras" que l'ha fet? i dic açò perquè per primera, no van ficar el lloc on es celebrava. I per segona, en el cartell deia que era del 14 al 17, dilluns 17, i avuí(dilluns 17) la fireta ja no hi és. No està ja. Cotorra de la Vall, tú que tot ho saps en quant a informació de l'ajuntament, ens pots dir qui ha sigut l'encarregat de fer tal "mamarraxada"?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Una flor no fa primavera, amic anònim de les 18:55. Pensem que s'està donant i es dóna prou informació si la gent té interés d'assabentar-se'n. I més si eixa flor s'ha colat en el jardí.

L'autoria del cartell caldrà preguntar-la als organitzadors. Ara, des del moment que eixe cartell està com està i damunt tot en castellà , la Regidoria de Festes no hauria d'haver-lo deixat col·locar i hauria d'haver demanat la retirada dels que hi havien enganxats.

Anònim ha dit...

A mi m'hn dit que els premis se sabran demà dimarts i es penjarà a la porta de l'Ajuntament.