L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.219

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 13.865

diumenge, 23 de setembre de 2012

FESTES 2012 - DISSABTE 22: La pujà del Crist tanca les festes 

La “pujà” del Crist de la Sang a l’ermita del Calvari és l’acte que oficialment tanca la programació de les Festes Majors de Tavernes, encara que com tot el món sap, n’hi havia organitzades altres per a després i fins i tot per avui.

A les 9 de la nit, després de la missa,  començava el revol de campanes que avisava de la formació de la processó, un volteig que va durar fins que la imatge del patró de la ciutat eixia per la porta de la parroquial de Sant Pere. L’acompanyaven els regidors del consisoti i govern municipal presidits per l’alcalde Jordi Joan. 


La comitiva processional seguiria pel Carrer Trinitat, Sant Agustí, Barranc i Sant Roc fins enfilar la Pujada a l’Església que menava els assistents fins el Calvari. L’entrada del Crist a l’ermita va estar, com mana la tradició,  per un castell de focs d’artifici.
-