L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 16 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DISSABTE 15: Competicions esportives





 Ahir dissabte va ser un dia de gran activitat esportiva en les nostres festes acollides amb una bona presencia d’afeccionats. Pel matí se celebraven les competicions de natació per a xiquets; el torneig de basquet 3x3 per a menuts i a la vesprada començaven les 24 hores de bàsquet i tenia lloc la final de futbet.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que ed va fer la final del basket a les 18 i no a les 20.
Ahir per la vesprada era la unica activitat que figuraba en programa de festes i no es va fer a l'hora anunciada.
Un poc de respecte per la gent que vol anar als pocs actes que hi ha.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Eixa pregunta ens l'haurà de respondre l'organització del campionat, el Club de Bàsquet.
Nosaltres no ho sabem.

Imaginem si hauria una previsió de participació fa setmanes quan es va anunciar i igual aquesta previsió no s'ha complert i menys equips, menys durada del campionat.

De tota manera, sr anònim de les 7:15, segur estem que els bons aficionats al bàsquet sabrien l'hora de la final. Es molt rar que un aficionat estiga acudint als partits i no s'assabente de quan es juguen les semifinals i finals.