L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 7 de setembre del 2012

Naix el Grup d'Esplai Esportiu "Aeromodelisme ALA PARTIDA"

 
El Grup d'Esplai Esportiu "Aeromodelisme ALA PARTIDA" en commemoració de la seua recent creació organitzarà conjuntament amb l'Ajuntament de Tavernes  una exposicó estàtica d'aeromodels a radiocontrol.
L'event tindrà lloc el dia 22 de Setembre, a partir de les 11:00h a l'entrada de la Casa de la Cultura i pretén oferir una bona mostra amb multitud de models, entre els quals hi haurà maquetes de la 1a i 2a Guerra Mondial, Acrobàtics, Velers, Helicòpters, etc.
A més a més, i perquè els més joves (i no tan joves) gaudisquen, s'instal.larà un simulador de vol a radiocontrol en una pantalla gegant, des d'on es podrà viure l'experiència de pilotar estes màquines.
L'acte pretén ser l'inici d'una sèrie d'activitats que l'associació vol oferir a tots els veïns de La Safor i els seus voltants, per tal de donar a conéixer este magnífic esport.
-