L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de setembre del 2012

Càritas: un nou curs, nous projectes.





Càritas Interparroquial ha començat les reunions dels diferents equips i projectes, es concreten planificacions i activitats per tal d’aconseguir un any més portar a bon terme el seus objectius que, indiquen, no es podrien aconseguir sense el recolzament social de tota la població. 

Durant aquestes festes de poble, Càritas convida als veïns i veïnes a visitar l’exposició ART – ARTIS al carrer Sant Francesc 22. A més de visitar-la, allí podeu aportar aliments que no es fan mal bé i que aniran destinats a l’Economat. També podeu participar en la subhasta a sobre tancat de tres de les obres, i gaudir durant aquestes festes de les obres a subhastar que estaran exposades a la parròquia de Sant Pere.  

Càritas ha encetat una nova campanya d’agraïments a tots aquells establiments que estan col·laborant amb l’entitat.

Així ha preparat uns cartells que es ficaran a les estances de cada establiment. El primer cartell ja està posat a les portes del supermercat Charter (Consum) a Tavernes, ja que des de la seua obertura al poble està col·laborant setmanalment amb la donació d’aliments amb curta durada. Amb aquesta acció volen agrair la seua acció i esperen que siga exemple d’altres establiments del nostre poble.
-