L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 7 de setembre del 2012

Ara sí i per fi, està completa la programació de Festes del Poble!!




El secret més ben guardat de la programació de festes era desvetllat ahir i per fi ahir podíem conéixer completa la programació d’actes religiosos, que queden així:

Dissabte, dia 15, a les 19 hores missa i a les 21 hores la processó de la “Baixà” del Crist de la Sang.
 
Diumenge, dia 16, a les 7 hores el rosari de la Aurora, a les 19 hores missa i a les 20h la processó de la patrona la Divina Aurora.
 
Dissabte, dia  22 a les 19:30 hores la missa del Crist i tot seguit, sobre les 21 hores la processó de la “Pujà” del Crist de la Sang.

Tal com ací vam informar, en el Llibre de Festes no s’havia pogut incloure tota la programació religiosa perquè el rector de Sant Pere, José Vicente Calzada, no havia confirmat l’horari dels actes de la Divina Aurora a l’Ajuntament abans de l’entrada del Llibre de Festes en impremta.

Ens consta que l’Ajuntament li va demanar en diverses ocasions eixe horari, tot i dient-li que el Llibre de Festes no es confecciona en un dia i la impremta tenia unes necessitats de temps per imprimir, enquadernar i després remetre’l a Tavernes i repartir-se, i per tant no es podia iniciar la seua edició una setmana abans de l’inici oficial de festes.  

Amb la impremta ja treballant a tot ritme en el Llibre de Festes ahir es coneixia el secret més ben guardat de tots els actes de la Setmana de Festes. Ni que fos el de Fàtima! A nosaltres ningú no ens fa creure que José Vicente Calzada no hauria pogut dir els actes de la Divina Aurora del diumenge fa només una setmana. De tota la vida els religiosos són els primers actes que es confirmaven i mesos abans, potser perquè eren els únics que mai no havien canviat ni dia ni hora.  Ara si el rector ho ha volgut així, tot siga per a bé!! 

 http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/09/enguany-no-apareixeran-alguns-actes.html
Festa a l’espai multiusos
Segons hem pogut conéixer, els divendres i dissabtes de festes (dies 14, 15, 21 i 22) hi haurà discomòbil a l’espai multiusos. No és un acte oficial, sinó d’iniciativa privada, i que ha estat possible després que un grup de pubs ho haja negociat amb l’Ajuntament .
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que torne mossén Josep. He sentit comentaris que d'aci un any tornarà al poble. Sabeu algo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Que li han donat parroquia per a un any a dos pobles de La Safor despres d'una visita que va rebre de l'arquebisbe en sa casa de Bellreguard.
Vindre a Tavernes? Per ara res.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Tants anys dient els partits de l'oposició, ara en el govern, que el modèl de festes del PP era dels seixanta, i que ells quant governaren el canviarien, per a , dos anys després, seguir amb lo mateix.

L'any passat s'excusaren en que les contractacions d'espectacles estava ja feta quant arrivaren al poder, supose que aquest s'excusaràn en la manca de diners.

Anònim ha dit...

Estos del PSOE son massa espanyols i pareix que els agrada el model peperil.
Pilar, posat les piles i espavila, i a Jordi que li exigesca a la regidora de festes canvis pero efectius l'any que ve.

Phenomeno ha dit...

Tinc curiositat per saber quins actes programaria Estruch i Ferrando. Bé, la veritat és que no en tinc, de curiositat.

Anònim ha dit...

Han dit quin es el pressupost de estes festes?