L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 d’agost del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Amb bona voluntat, sempre es poden millorar les coses



Un dels nostres amics i lectors ens dóna a conéixer la seua valoració positiva sobre la nova gestió de la platja accessible, de la qual ens diu com a usuari que “s’ha notat per a millor la nova gestió”.

De tota manera, i en vistes a una millora en pròxims anys, ens fa arribar la queixa del fet que els dies de bany per a persones discapacitades siga un més menys, cosa que creu és manifestament millorable.

Així mateix, recorda perquè no torne a passar que no es pot tardar 9 dies en una reparació, com va passar a principi d’estiu, ni tampoc que la batería es quede sense càrrega enmig d’un servei a una persona discapacitada, cosa que afirma li va succeir personalment.

També demana als responsables municipals que estiguen més damunt de tot allò que es refereix al servei i que comproven amb més assiduïtat que tot funcione a la perfecció.

El nostre comunicant després d’afirmar que el servei ha millorat, creu que encara es pot millorar més “si l’Ajuntament comptarà amb la col·laboració dels usuaris del servei de la grua a principi de la temporada”, per a la qual cosa es posen a disposició dels responsables per tal que el servei que s’hi done, siga modèlic.

Agraïm al nostre amic les seues explicacions i punt de vista i sobre tot que ho faça amb un sentit completament positiu i per tal de millorar el servei i més en coses que, com les que proposa, tenen fàcil solució.
-