L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 10 d’agost del 2012

Avui divendres, dia de Sant Llorenç, comença la VII Concentració Penya Moteros Valldigna


La setena concentració està organitzada per la Penya Moteros Valldigna i s’inicia avui divendres fins el diumenge a les 4 de la vesprada quan es clourà la concentració.

El lloc de concentració com ve essent habitual és la zona sud de la platja de Tavernes, al Carrer Garbí, un lloc prop de l’aparcament habilitat per l’Ajuntament que col·labora amb aquest esdeveniment.

Programa:

Divendres: A partir de les 6 de la vesprada les inscripcions, benvinguda amb cassalla, l’acampada i el bany reparador a la platja vallera.

Dissabte: esmorzar a l’envelat i jocs com llançament del barril, cursa de lents i regals, desfilada PIN UP i dinar a l’envelat. A la vesprada una volta turística, concursos diversos, sopar a l’envelat, el lliurament de regals i trofeus i una gran vetlada musical.

Diumenge: esmorzar, xaranga, fer la volta per la platja, sorteig de regals i un dinar d’acomiadament a l’envelat. A les 4, clausura de la concentració.

La Penya Moteros ha treballat els darrers mesos amb la màxima il·lusió perquè tot siga un èxit i repetir l’ampla presència de moters d’altres anys. Enguany es confia que siguen al voltant de 350 els moters que visiten la nostra platja.
-