L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de juliol del 2012

Demà divendres comença a la platja de Tavernes el 8é festival de Pop al Carrer “Transterrats i extraterrestres”



El 8é festival de Pop al Carrer se celebra enguany a partir de demà divendres dia 20 i el dissbte dia 21 a la plaça de les Palmeres (zona Goleta) de la platja de Tavernes de la Valldigna. Les actuacions començaran els dos dies a les 22h en la plaça de les Palmeres, en la zona de la Goleta de la platja.

L’edició d’enguany va dedicada als transterrats i als extraterrestres, tot i que hi ha algun artista que ben bé podria estar en una banda i l’altra.  El grup que obrirà el festival, el divendres 20, serà TAI. Una parella de brasilers que resideix a Tavernes i que mescla ritmes del nord-oest del seu país i elements del funk i el rock. A continuació serà MI el grup que actuarà en la plaça, presentant el seu primer treball discogràfic “El projecte Escolopendra”, que recull tonades del pop i del rock. Per a acabar la nit de divendres, el grup Oliva Trencada, procedent de Mallorca, actuarà presentant el seu últim disc “Perleta negra”.

La nit del dissabte 21 actuaran quatre grups. El primer, La Petit Manouche, mescla la música tradicional gitana amb el swing nord-americà i compta amb un músic d’origen bolivià i un d’origen francés. Seguidament, el grup Dwomo, especialista en diversos estils musicals com ara el swing, chansong, underground de dos rombes i punk. En tercer lloc, el cantant Paul Fuster actuarà per primera vegada en terres valencianes i presentarà el seu primer disc anomenat “Repte”. Per a acabar la vetlada, Thaïs Morell, procedent del Brasil, actuarà presentant el seu primer àlbum “Cancionera”, acompanyada d’altres músics amb els quals formarà un quartet.

L’entrada serà gratuïta. Hi haurà servei de menjar i beguda en taulell, i venda de CD i productes de marxandatge en la mateixa plaça de les Palmeres.
-