L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de juliol del 2012

Compromís critica que el govern del PP evadesca la responsabilitat sobre la mala gestió en l’extinció del incendis



El Síndic de Compromís, Enric Morera, ha denunciat en roda de premsa que ha estat impossible aconseguir un ple monogràfic sobre els incendis de la setmana passada perquè el PP ho ha denegat sense cap justificació coherent. La del PP només permet que el Conseller de Governació, Serafin Castellano, comparega en les Corts el 12 de juliol abans del Ple sobre RTVV.

Morera ha dit que els dispositius d’extinció del foc han treballat correctament “però el que ha fallat estrepitosament és la gestió i la prevenció que ha fet el govern del PP. Amb les seues polítiques mediambientals anem camí a l’abandó forestal i de cultius perquè, com ja s’ha vist, tenim els boscos plens de residus i açò es deu a la deixadesa del Consell “.

Morera ha criticat també com el PP ha intentat evadir qualsevol responsabilitats en “tirar-li el mort” als tècnics que instal·laven les plaques solars i al detingut a Andilla. El Consell del PP està més preocupat a posar-li cara al culpable de l’incendi que en admetre les pròpies negligències”.

Morera ha manifestat que hi ha molts paral·lelismes en com s’han gestionat els incendis i l’accident del metro a Valen cia perquè el PP “davant catàstrofes perfectament previsibles, sempre s’escuda dient que es tracta d’un fet inevitable quan, en realitat, els culpables tenen noms i cognoms”.

- Remés per Compromís
-