L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 26 de juny del 2012

Ximo Felis Alberola és el nou president de la FdeFJLF de Tavernes. La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes va elegir ahir dilluns el seu nou president



Ximo Felis, al centre, entre l'alcalde i la regidora de Cultura
 La reunió es va celebrar al local de la FdeF amb la presència de l’alcalde de la ciutat i president nat de la FdeL, Jordi Joan, de la regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, el president i la secretària en funcions de la FdF, Joan Cantus i Carolina Pérez, així com representants de les sis comissions i la junta executiva de la FdeF.

Ximo Felis fou nomenat president després de la dimissió de Joan Cantus i com a responsable de l’única candidatura que s’ha presentat. És un faller de cap a peus i ha sigut uns anys president de la seua comissió, la Falla Portal. Va considerar un repte ser president de la FdeF perquè mai no ha estat membre de la Junta Local Fallera.

El nou president va elogiar la tasca de l’executiva anterior, va anunciar les bases del seu treball i va dir que cercaria l’apropament entre la FdeF, les falles i l’Ajuntament. Les línies mestres de la seua gestió va entrevore que seran la col·laboració per treballar conjuntament per les falles deixant temes particulars a un costat; seguir amb els actes que fins ara s’han celebrat i seguir el criteri d’austeritat que marquen els temps de crisi que vivim. 

El president va dir que la nova Junta serà gent amb experiència i responsable i tenint en compte que tots calen per a la festa.

L’alcalde de Tavernes i president nat de la FdF, Jordi Joan, va fer èmfasi en el fet que les executives poden compartir experiències cosa que va a repercutir en un benefici positiu per a la localitat, en ser les falles el grup associatiu més nombrós de la ciutat i un autèntic motor econòmic. Jordi Joan va confirmar que l’Ajuntament donarà tota l’ajuda logística que puga en la mesura de les seues possibilitats.

La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, va donar l’enhorabona a Ximo i també va felicitar l’equip anterior perquè el resultat ha sigut molt positiu  i es va posar a disposició de la nova executiva.

Mig any faller

El pròxim 14 de juliol serà el mig any faller i una de les primeres activitats de la nova executiva. Segons es va dir  el dia començarà amb la tradicional despertada a les 08:30 hores, i seguirà l’esmorzar popular (5 euros) i campionat de truc, al qual tothom pot apuntar-s’hi.

A la vesprada, a les 18.30h, es farà una cercavila des del cine Olimpo fins a l’última escala de la platja per seguir fins a l’entrada principal on es cremarà la falleta realitzada en el taller faller,  una falla que encendran les falleres majors de Tavernes 2012, Vero i Sheila. A la nit, i com a cloenda del Mig Any Faller , a partir de les 10 de la nit, hi haurà un sopar de germanor amb discomòbil.
-

2 comentaris:

fallera ha dit...

Enhorabona, Ximo! Un gran faller per a presidir la Junta Local. Sort en la teua gestió!

Estruch ha dit...

Enhorabona i sort en esta tasca tan dura que t'espera, donada la crisi que tots sufrim i en especial les festes de tot tipus.