L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 26 de juny del 2012

Una promesa més sense complir del president de la Generalitat i del PP: la tolerància zero amb els imputats



Fabra aplaudit en les Corts per alguns diputats imputats

Compromís ha exigit la dimissió de Hernández Mateo, diputat del PP i exalcalde d’Oriola que va a seure’s a la banqueta dels acusats. El TSJ li ha obert judici oral pels presumptes delictes de prevaricació i falsedat documental en l’adjudicació del contracte del fem d’aquella ciutat en el 2004.

La diputada ha afegit que l’obertura del judici oral a Hernández Mateo ens torna a mostrar la debilitat del president Alberto Fabra que no compleix cap de les seues promeses de tolerància zero amb els casos de corrupció. 

Aquest presumpte cas de corrupció li hauria costat a les arques municipals més de 400.000 euros que s’haurien pogut destinar a serveis socials, ha indicat Mollà, que espera que l’exalcalde torne els diners si es declarat culpable.

-Remés per Compromís
-