L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 22 de juny del 2012

Una més del PP: ara el personal sanitari d’hospitalització domiciliaria ha d’usar el seu vehicle particular



La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha indicat que “les retallades en sanitat estan tenint ja unes conseqüències nefastes en el nostre sistema de salut públic” i com exemple ha indicat que  la Conselleria de Sanitat obligue al personal sanitari de la unitat d’hospitalització domiciliària de l’Arnau de Vilanova de València a utilitzar el seu vehicle particular per atendre els malalts que es recuperen a casa.

Això ha fet que Compromís registrara preguntes parlamentàries dirigides al Consell sobre aquest fet i “la resposta que hem rebut de la Conselleria no pot ser més desoladora ja que reconeixen que es tracta d’una mesura d’estalvi que estan aplicant en totés les comarques valencianes. Ens informen que a Alacant i Castelló les unitats d’hospitalització domiciliària ja funcionen així i ara s’implanta la mesura a València”.

Cal indicar que les unitats d’hospitalització domiciliària assumeixen l’assistència en el domicili del pacient després d’una primera fase d’estabilització en l’hospital. Per a formar-ne part,  s’exigia al personal sanitari tindré permís de conduir,  però no cotxe ni l’obligatorietat d’usar el propi vehicle, i els desplaçaments es realitzaven a través de vehicles facilitats per l’administració.

En els contractes no figura la necessitat de disposar de vehicle propi i la nova disposició és un trava laboral important i una baixada de la qualitat per als usuaris” ha indicat la parlamentària de Compromís , que ha afegit que “el govern del PP està carregant sobre els treballadors sanitaris i els usuaris les retallades després d’haver-se gastat els recursos públics de manera irresponsable”. 

Segons Oltra aquesta situació té a vore amb el procés privatitzador de la sanitat pública que du a cap el PP i implicaran noves retallades i el dràstic deteriorament de la qualitat de la sanitat que reben els usuaris.

Remés per Compromís
-

2 comentaris:

Estruch ha dit...

Els de Gandia ja fa anys que el utilitzen, puc donar fe perquè una de les infermeres es de Tavernes, li paguen desplazament però tard i mal.

Un amic teu ha dit...

Enrique collons! Utilitza el salt! Massa faltes d'ortografia...