L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de juny del 2012

Una burla més: El PP dedica als valencians i valencianes les sobres, les almoines, i en aquest cas som una vegada més els ciutadans de la Safor-Valldigna els afectats

Els trens de rodalies continuaran sense arribar a Dénia i Alacant

El diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha qualificat com a “almoina ridícula” que el PP haja aprovat en el Senat 100.000 euros per executar el projecte de ferrocarril Gandia-Dénia. 

Baldovi considera que a més de ser “una almoina ridículael fet ve a demostrar “la manca absoluta de voluntat política per executar un projecte necessari i reivindicat per la societat de la Safor i de la Marina Alta”.

El bo del cas és que l’esmena feta pel PP als pressupostos de l’Estat en el Senat ha arribat després que el PP no aprovara l'esmena-petició de 50 milions feta per Compromís per tal d'incloure-los en els Pressupostos Generals de l'Estat del 2012.  Compromís havia demanat els 50 milions d'euros, “per avançar en eixe projecte de construcció del ferrocarril, que no serà possible mai si des de l'administració central van destinant almoines insignificants”.

Joan Baldoví
Joan Baldoví ha lamentat “la marginació que pateixen les inversions en infraestructures al País Valencià.  Amb el PP i el PSOE, s’ha vist com el govern de l'Estat ha prioritzat fer línies d'alta velocitat perquè arribe l'AVE a llocs on mai serà rendible i no han estat capaços mai de fer possible que un servei tan bàsic com el de Rodalia arribe fins Dénia”.

L’execució del tren Gandia-Dénia, amb la possible connexió després amb Alacant, és una reivindicació molt vella del partit nacionalista que mai no ha estat atesa per cap govern de la nació. La falta d’execució impedeix una interconnexió de tren per la costa entre València i Alacant, zona turística per excel·lància amb la qual cosa es perjudica el turisme i l’economia de les nostres comarques. Ara, diners per a l’AVE a Valladolid i altres llocs no rendibles si que n’han hagut sempre.

-

2 comentaris:

Un jubilat ha dit...

Ací al País Valencià les úniques invercions rentables per atraure al turisme es la F-1.El demés tot
son tonteries.

Estruch ha dit...

Eixa es la demostració del pes del PP valencià em Madrid i del PP local i comarcal en el PP central i provincial : arrieros somos!!