L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 15 de juny del 2012

Quatre representants de la Valldigna estaran demà en l'assemblea de la FEMECV




Demà dissabte, dia 16 de juny està previst que es reunesca l'Assemblea de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, a la localitat de Benigànim (la Vall d’Albaida).

L’òrgan és el mes representatiu a nivell de l’esport del muntanyisme de totes les comarques valencianes i quatre dels seus membres són del Grup Muntanya Valldigna i un d’ells també forma part de la directiva de la FEMECV, representant al col·lectiu dels senderistes. 
 

Les últimes dades de la FEMECV indica que el Grup Muntanya Valldigna té 58 llicències i és, per tant, el club de muntanyisme amb més federats de la Valldigna, a més, compta amb 14 corredors federats de curses per muntanya que comparteix amb la secció de muntanya del Club Atletisme la Valldigna.

Cal destacar que en l’actualitat la Federació d'Esports de Muntanya i d'Escalada de la Comunitat Valenciana és la tercera federació nacional i compta amb casi 15.000 llicències d’esportistes federats .

- Remés pel GMV

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi els numeros no em cuadren, com pot tindre 58 llicencies federatives el GMV, si no hi ha ninguna activitat q hagen asistit mes de 5 persones.