L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 22 de juny del 2012

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, premi extraordinari de doctorat en matemàtiques



L’alcalde Tavermes, el Sr. Jordi Joan, rebrà avui el Premi Extraordinari de Doctorat per la Universitat Politècnica de València. L’acte de lliurament s’anunciat per avui en el Campus d’Alcoi de la UPV de mans del rector Juan Juliá.

La tesis de l’alcalde valler “Iterates of differential operators and vector valued functions on non quasi analytic classes” va ser llegida en la Universitat Politècnica de València el més de febrer del 2011, uns mesos abans de les eleccions municipals.

http://riunet.upv.es/bitstream/handle/10251/9401/tesisUPV3464.pdf

La tesis, redactada, exposada i defensada en anglés, va obtindre la màxima qualificació d’ “Excel·lent cum laude”, atorgada per un jurat acadèmic internacional atés que és una tesi doctoral reconeguda a nivell europeu. Havia estat dirigida per l’acadèmic i catedràtic, José Bonet, i pel professor Antonio Galbis.

Ara, la Universitat Politècnica de València li ha atorgat aquest Premi Extraordinari de Doctorat en considerar el treball de tesis com uns dels millors presentats al llarg del curs 2011.

La nostra enhorabona al senyor alcalde, Jordi Joan.
-

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, Sr. Alcalde. No tots poden gaudir d'un doctor en Matemàtiques com a primer edil....

Estruch ha dit...

Enhorabona i que la seua tasca al cap del govern municipal siga tan fructífera com la seua carrera profesional.

Anònim ha dit...

És un doctorat com el de Camps?

Anònim ha dit...

Quin acudit més roin!!

Anònim ha dit...

¿Jordi "Juan" o Jordi "Joan"? S'ha canviat el cognom o es que "Juan" ja no queda bé per a un alcalde nacionalista? Mira que sou exagerats!!

Anònim ha dit...

Te'n vas al jutjat i pregunta

Robinjut ha dit...

Quina és la notícia?

La notícia deurien ser les 2 carreres que dia tenia Manolo, o la bona preparació acadèmica dels seus regidors/es.
El que hauria de ser més normal és el nivell actual dels components del govern, per això crec que no hauria de ser tanta notícia.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ropbinjut:
La noticia és que un any mes, i com ja va passar l'any passat, i l'anterior, i l'anterior de l'anterior, i l'anterior de l'anterior de l'anterior i així fins que es perd en la memòria un jove llicenciat de Tavernes rep la distinció en la seua tesi doctoral d' "excel·lent cum laude" i premi extraordinari de tesi doctoral de la UPV.
Realment, això no havia de ser cap noticia i des d'ací La Cotorra, ni ho havíem d'haver publicat i més quant és una cosa que passa des de fa anys anys: tots els anys tenim tesis de doctors amb "pedegri" europeu i excel·lent cum laude, i premi extradordinari de la UPV entre els llicenciats de Tavernes.
Et demanem disculpes per haver-li donat la mínima importància.

Ja veus, els els dos diaris Levante-EMV i Las Provincias, han fet el mateix error que nosaltres, publicar una cosa que ni és noticia ni es res.

Ara ja amb seriositat: si estem publicant premis d'estudiants com fa poc els xiquets del Magraner de les Olimpiades Matematiques ¿per que no ha haviem de publicar? Per què dóna la casualitat que és l'alcalde? Quant va llegir la tesi i va obtindre excel·lent cum laude no ho era.

Nosaltres no anem a fer com algun partit que, quan estava en el govern, va fer un homenatge, merescut sense dubte, a una jove premi comarcal de batxiller i als pocs dies un jove llicenciat obtenia el guardó de Premi Nacional de Matematiques i ni tan sols el felicitaren en el plenari.
¿Seria perquè eixe jove no ocupava la banqueta del govern?

Anònim ha dit...

És una pena veure com un premi crea tantes enveges i tants comentaris de malgust... Serà Tradicions de Robinjut i altres com ell fomentar aquesta rancúnia vers l'èxit de gent que va a treballar per a ells i el seu poble? Disculpeu-me però no ho entenc aquest criticar per criticar. Enhorabona al Sr alcalde pel premi obtingut i molts anys que Tavernes puga presumir d'èxits com aquests entre els seus joves.

Anònim ha dit...

Ja té sort el poble de Tavernes de tindre un equip de govern tan preparat com l'actual i, sobretot, dirigit per un jove com el Sr. Alcalde, amb una capacitat de treball i un nivell intel·lectual que moltes poblacions envejarien. És d'agrair que un jove tan responsable i brillant com Jordi i amb un futur professional tan prometedor, assumisca el repte de governar en aquests temps tan difícils. La ciutadania vallera ja va obrint els ulls.
Enhorabona Jordi!

Anònim ha dit...

Governar Tavernes amb temps de riquesa i/o vaques grosses era molt fàcil (Així i tot ja veieu com ens ha anat) i dir que sí a tot.

Governar o administrar la misèria i haver de dir no a tantes coses per impossibles amb els temps que corren és molt difícil.

No sabem d'ací 20 anys com es qualificarà el govern del Sr. alcalde, Jordi Juan (o Joan?)però una cosa si estem ben segur: és dirà que va ser alcalde de Tavernes en una època com mai havíem tingut de dolenta id ificil des del 1939-1950 (segons em diu la meua iaia) i amb una herència de 20 milions d'euros al coll.

Robinjut ha dit...

Robinjut no té cap rancúnia contra ningú. Llegiu bé i separeu comentaris.
Dic que em sembla perfecte el nivell acadèmic i cultural actual del govern i el compare amb el d'abans. No faig cap comentari de mal gust, sols que el nivell i capacitats se li deurien demanar a tot polític (cosa que no sempre ocurreix al no estar obligats, per molt important que siga el càrrec).
De tota manera, cap universitat otorga títols d'honradesa ni honestedat, als actuals tampoc. Serà tradició que l'alcalde vaja repartint i demanant favors en clau eleccions i es permeta que certs regidors iluminats a la mínima monten el Sambori.
Preferim cum laudes en anticorrupció, crec que en això estem tots d'acord.
per la part de Jordi, felicitar-lo, però si no voleu que s'entenga la notícia en clau política, lleveu-li de davant del nom "L'alcalde de Tavernes".

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cadascú entén les coses com vol. Vosté saps que, ara per ara, no es pot destriar la persona del seu carrec públic. Primer pariran els gats dalt d'un garrofer.

Veïna ha dit...

Sense voler menysprear el mèrit de l’anterior alcalde Sr. Vidal que tot i treballar 24 h pel poble, com moltes voltes recordava, es va traure dos carreres; vull felicitar a l’actual alcalde Sr. Juan pel premi que se l’hi ha atorgat al seu Doctorat, així com en el seu moment se l’hi atorgà a la seua carrera. I vull agrair-li que malgrat la projecció que podria tenir en la seua carrera dedique a Tavernes bona part del seu temps i esforç.