L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de juny del 2012

L'Ajuntament potencia l'esport de base: Avui se celebra el V Memorial David Cano organitzat pel Club Ciclista La Valldigna



Lliurament de trofeus de l'any passat
El memorial acull un total de 8 curses que s’iniciaran a les 5 de la vesprada amb unes distàncies de 500 metres, 1.000, 2.000, 4.000, 6.000, 12.000 i 20.000 metres en un circuit urbà que comprén la zona del passeig de la República de Malta, passant pels carrers de Na Violant d’Hongria, Joan d’Àustria, Metge Grau, Escorxador i  Ombria.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, considera que la celebració del memorial amb la col·laboració de l’Ajuntament és una mostra del treball i promoció de l’esport de base i, més concretament, de l’Escola de Ciclisme La Valldigna. “És molt important realitzar activitats per a fomentar la pràctica esportiva i, per això, l’Ajuntament de Tavernes sempre farà costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme esta labor formativa, treballen i s’esforcen per a aconseguir els magnífics resultats que l’Escola de Ciclisme La Valldigna ha obtingut les darreres temporades”.

L’Ajuntament col·labora una vegada més en la celebració de la jornada ciclista dedicada a recordar la figura del desaparegut ciclista de Tavernes, David Cano. Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, FCC, operaris municipals i membres del Club Ciclista tindran cura que les curses es duguen a terme en condicions.
-