L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juny del 2012

L’ajuntament millora el mercat d’estiu de la Goleta donant-li més espai


Zona de la Goleta on hi ha el mercat
 El mercat de la Goleta al voltant de la Plaça dels Tarongers va començar la setmana passada amb una novetat molt interessant en tant que facilita el servei a venedors i públic. La regodoria responsable dels mercats local, dirigida per Llum Sansaloni, ha augmentat l’espai i pel que es va poder comprovar el passat dissabte, la massificació existents en anys anteriors ha desaparegut.

La mesura ha estat molt ben acollida per tots els afectats: venedors, comerciants de la zona i públic en general perquè ara poden passejar, visitar les parades dels venedors sense aglomeracions i a més, els venedors de la zona han vist com ningú no es tapa els seus negocis. Almenys eixos eren els comentaris que s’escoltaven el passat dissabte de boca dels veïns, molt contents perquè enguany, la llargària del mercat s’ha ampliat i a banda de l’espai habitual, l’Ajuntament ha habilitat  i ha incrementat la superfície amb més trams de carrers.

El mercat de la platja s’iniciava el passat dissabte, amb la qual cosa la platja compta amb un servei més que ve a completar l’oferta del mercat de dijous a la ciutat. El mercat de la platja estarà obert fins el pròxim 15 de setembre.
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Felicitacions a la regidora encarregada del tema, doncs es un plec que venim fent els comerciants i professionals de la zona des de fa un muntó d'anys, i la resposta sempre habí segut que encara teníem que donar les gracies per la quantitat de gent, potencials clientes, que ens portaba el mercaet els Dissabtes.