L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de juny del 2012

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut amb gran satisfacció l’obtenció de les dues banderes blaves de la platja.



La “Platja de la Goleta” i la genèricament coneguda com a “Platja de Tavernes” han rebut sengles banderes blaves de la Fundació d’Educació Ambiental (FEE), en el marc de “Campanya Bandera Blava” que es desenvolupa tots els anys, tal com ja va informar "La Cotorra de la Vall" el passat dimecres, dia en que es coneixia la bona notícia.

L’obtenció d’una bandera blava reconeix l’esforç de l’Ajuntament perquè una platja complesca els criteris de legalitat, accessibilitat, sanitat, neteja i seguretat, a més de comptar amb una informació i gestió ambiental adequat i bons serveis.

Tavernes recupera la bandera blava que la genèrica “Platja de Tavernes” havia perdut l’any passat. L’exalcalde Manolo Vidal va manifestar aleshores a la premsa que la pèrdua d’aquella bandera "viene dada por la gran remodelación que estamos ejecutando en la avenida y que a los ojos de la comisión que evalua las playas, por supuesto, habrán entendido que en estos momentos no ofrece todas las condiciones para ser merecedores de este galardón".

Com tothom sap, les obres a l’avinguda les hem tingudes enguany també dins del període d’avaluació de la platja per a les banderes blaves 2012 i fa només unes setmanes que han acabat, i tenim les obres de l'entrada i del voltant a l'església. A més, en les condicions per a l’obtenció no parla ni es valora de forma negativa obres en la urbanització, sinó les condicions de la platja i zona de bany en si mateixos. Per tant.... Sense més comentaris.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha expressat la seua felicitació a la regidora i als tecnics de Turisme per la recuperació de la bandera blava de la Platja de Tavernes i ha assenyalat que “és una gran satisfacció per a tota la ciutat haver complit un dels nostres compromisos, poder oferir i mostrar als nostres visitants i veïns que les nostres platges compleixen tots els requisits d’excel·lència i qualitat”.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet s’ha mostrat contenta perquè es reconeix la tasca desenvolupada i ha destacat l’esforç fet per l’Ajuntament per tindre els serveis a punt per la temporada estiuenca, una època que econòmicament és de vital importància per a Tavernes.

Actualment l’Ajuntament treballa en la remodelació de l'entrada principal i la reurbanització dels voltants del carrer Santa Maria, on es troba l’església de la platja. Per enguany, les platges valleres oferiran una Avinguda de la Marina remodelada, dos nous pàrquings i més oferta d'oci amb els sis xiringuitos i, a més, el llac de la Goleta en òptimes condicions de salubritat.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que diuen els blogs de la dreta que no, home, que no, que es gràcies als del PP el que ara tingam de nou la bandera blava... Un any després de deixar el poder.

Anònim ha dit...

Pero hay que estr "ojo avizor" pues si no cumplen las especificaciones en cuanto a limpieza y socorrismo, la podemos perder de nuevo.