L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 24 de juny del 2012

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posa aquest estiu a l’abast dels veïns i estiuejants un servei de registre en les dependències municipals de la platja




L’Ajuntament de Tavernes ofereix des de fa uns dies i fins el pròxim 15 de setembre un servei de registre en les dependències municipals de la platja, dins de l’objectiu de potenciar la qualitat dels serveis que s’hi ofereixen als estadans i a tots aquells que ens visiten i viuen entre nosaltres l’època estival.

La Regidoria de Personal ha pres la iniciativa de facilitar les gestions bàsiques de l’administració municipal que puguen necessitar els ciutadans i ha situat un punt de registre en les oficines de la Policia Local de la platja vallera.

Evarist Sansaloni, regidor responsable de personal, ha manifestat que “dins de les possibilitats humanes i econòmiques que tenim a l’Ajuntament, volem donar les màximes prestacions i serveis de la nostra administració al ciutadà i als visitants de la nostra costa, i amb esta mesura evitarem els desplaçaments a Tavernes per a fer les tramitacions més simples i quotidianes. Aquest estiu les gestions bàsiques les podran realitzar des de les oficines de la Policia Local en la platja“.

És la primera vegada que l’Ajuntament de Tavernes ofereix als veïns aquesta possibilitat que els evitarà desplaçaments a la ciutat.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

això està molt bé per què al informació i turisme no volen fer res de res, estan tot el dia en l'aire a tota marxa o fent-se cafes

Anònim ha dit...

Per que no està a l'oficina d'informació i turisme?

Al registre prodria afegirse la promoció turistica i, posats a sugerir, que l'oficina de turisme tinga un registre d'entrada tot l'any aprofitant que hi ha una persona tot l'any alli.

No suposaria cap cost afegit a l'ajuntament i facilitaria moltes gestions a la gent que viu a la platja tot l'any

Anònim ha dit...

això suposa feina per a la que està allí, i tots sabem que eixa mana molt.

Estruch ha dit...

Be per Evarist, este servici es molt beneficiós per als que treballem amb l'ajuntament, al igual que aumentar en un hora (de 10 a ) del matí) el servici , i per a tots els ciudatans en general.