L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 11 de juny del 2012

La xerrada sobre violència de gènere que tenia lloc el passat divendres en la seu del Centre Excursionista va assolir un gran èxit de públic.




Al llarg de la xerrada, es feia la presentació de com es pot trobar els inicis d’una relació i com detectar eixos comportaments que poc a poc aniran demostrant que el xic demana una única forma de dur endavant la relació, que per suposat serà la seua forma, i com la dona ha de saber llegir aquests comportaments dominants i no deixar-se dur per les coaccions psicologiques i físiques de la seua parella.

Es va fer esment de tota la normativa legal,  tant valenciana com de l’estat i com saber actuar en el cas que ja ens trobem dindre d'un episodi de violencia de gànere, saber com actuar per a defensar-nos i quins telèfons tenim al  nostre abast per ajudar-nos.


La gent al finalitzar la xarrada ja en pla més particular va felicitar la iniciativa i va hi haver testimonis coneguts amb més o menys proximitat de com el proces explicat en eixe estat de violència, per desgracia, es desenvolupa pas a  pas.
-