L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 2 de juny del 2012

La Policia Local efectua controls a les motos per millorar la seguretat vial




La Policia Local de Tavernes ha realitzat controls en diversos punts de la ciutat dins de la campanya d’operacions, vigilància i control que du a terme la Direcció General de Trànsit. La participació de la Policia Local en aquesta campanya especial s’ha realitzat entre els dies 21 i 27 de maig i com a fruit cal assenyalar el control a 49 vehicles i la interposició de 3 denúncies de trànsit.

A més, s’ha detectat un conductor de ciclomotor que no havia obtingut mai cap tipus de llicència ni autorització administrativa per a conduir, per la qual cosa s’han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

Segons les dades, l’ús de les motos ha augmentat considerablement en els últims 10 anys, amb un augment del 87% del parc de motos davant el 23% de turismes. Les conseqüències són que des de 2003 el nombre d’accidents de trànsit amb víctimes motoristes ha duplicat el percentatge sobre el total.

Les estadístiques assenyalen que el risc de mort en accident de moto és 17 vegades superior a mort en turisme. Aquestes xifres i la circumstància que les motos s’utilitzen principalment en vies urbanes, fan que la col·laboració dels ajuntaments i les policies locals amb la Direcció General de Trànsit siguen fonamentals per previndre i millorar la seguretat vial en tots els ordres.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

I els controls als pubs de "marxa"?
Hi ha llocs del poble on després de moltes multes presentadessss a l'Ajuntament, la policia permet sorolls i beguda als carrers, inclòs cotxes amb la música a tope al carrer. Hi ha veins que ja han avançat les seues vacances a la platja per poder dormir.
Però amb els xiquets dels motets si que es claven, valents!!

Anònim ha dit...

Habitualment tots els dissabtes els agents van la volteta pel poble i inclus estan davant dels pubs per fer que tanquen a l'hora. I no digues que no, que estic fart de vore-ho. La setmana passada a les 2 i mitja no hi havia res obert. No sé perquè dius això de que tot es permet. I si algu fuma, bé esta que isca al carrer. I normal s'emporte el gotet darrere.

Si no fan tancar els pubs ens queixem i si fan tancar també ens queixem i diguem que els joves no tenim cap lloc on anar, que este poble es un cementeri i que tenim el perill d'agafar el cotxe per anar a altres pobles.
Mal si fas i mal si no fas. I això ha sigut sempre, no es d'ara.

Anònim ha dit...

No m'has entés, o no m'has llegit bé.
No m'he queixat de cap pub ni de cap horari ni de que fumen al carrer. No n'encertes ni una.
Torne a re-pe-tir:
Es permet a altes hores i al carrer (no dins de cap local) cotxes amb la música a tope i portes obertes i crits i botelló al carrer. Hi ha gent que per açò se'n va a dormir a la mar. Espere que no et passe cap de dia, perque això no té res a vore amb la festa sino amb la mala educació i incivisme. Hi ha temps, lloc i maneres per a totes les coses. El 90% dels joves no donen cap problema, però la pena és que el que fan l'altre 10% ja ho trobem tots fins i tot normal.

Anònim ha dit...

No t'havia entés. I m'ha passat més d'una volta. Visc a zona calenta. Però tu ho has dit: un 10% de serrills i malven tot el que fan els demés i deixen en mal lloc el treball dels agents.
I t'ho tor-ne a re-pe-tir: visc en zona calenta. Molt calenta. I ho patisc tot l'any.
I el sentit del teu escrit, rellig-lo, dóna lloc a interpretacions que estas malparlant de la tasca dels agents, sobre tot la desafortunada, per a mi, frase final.

Unknown ha dit...

Curioseando, curioseando... he visto la posibilidad de poder opinar en este foro. siento no poder expresarme en Valencià (lo entiendo, hablo y escribo) o en Catalán (lo entiendo, hablo y escribo), tampoco quiero herir sensibilidades por esto último. Me expreso en castellano, porque me resulta más fácil.
No tengo nada con la policia municipal en principio. Pero si que tengo una queja para la pobre gente que vivimos en el paseo de colon con la calle Ràfol.
Tenemos encima dos Pubs por todo el pueblo conocido, en los que se reunen mucha gente, como es normal, lo no normal, es el vocerío que desde la tarde del viernes hasta bien entrada la noche del sábado se produce, además de la música y el rebote que se produce en el suelo. ahora mismo es insoportable. Mis hijos que estaban preparando la Selectividad, han tenido que ir a otro sitio para poder centrarse, yo también me dedico a la docencia y me cuesta poder dormir, al igual que a toda mi familia. hemos presentado multitud de quejas y ni "puto caso", perdón por el exabruptop, pero es la verdad.
Además de no poder dormir hoy, tenemos fiesta para mañana sábado 16, el pub DREAMS organiza un estupenda fin de fiesta o lo que sea, con el siguiente menú, 12 horas TORRA, para seguir con campeonato de Truc, todo ello en la calle y para animar el cotarro Discomobil en la calle, hasta las tantas. todo ello debajo de mi casa y ventanas con el beneplacito del ayuntamiento (hay señales de no poder aparcar en la calle). Pues muy bien, felicito al ò la lumbresas que lo permite.
Exijo derecho a poder descansar, a poder estudiar, a sentir que estoy en mi casa, no soy un aguafiestas, me gusta mucho poder ir de marcha. La verdad ultimamente es insoportable, y más cuando llega el buen tiempo y tenemos que abrir la ventana.
Ahora viene el pero a la policia, cuando llamamos para expresar una queja por ruido, a los pocos segundos bajan la música... no parece raro? y eso si aparecen "cuando pueden" y claro todo en silencio.
La normativa no erea que los Pubs se cierran a las 3,30? el dos de junio, a las 6 de la mañana se oía música dentro del pub BARULL...
Suelto un HELP, la verdad que lo estamos pasando muy mal... saludos