L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 4 de juny del 2012

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: ¿Es van regar o no?




Un dels nostres lectors ens envía un correu electrònic en el qual ens pregunta si ens recordem de la polémica de l’estiu passat del reg de les palmares recent plantades en l’Avinguda de la Marina de la platja. 

Ho recordem prou bé però, no obstant, ell ens ho recorda en el seu correu: com va haver-hi gent que va acusar al govern recent estrenat de no cuidar, de no regar les palmares – en especial les conegudes com a “washingtones”- que s’havien plantat quant les obres de remodelació.  Aquesta gent, acostada a determinat partit, donava la culpa de tots els problemes de l’Avinguda al nou govern i, com no,  que les palmeres presentaren un aspecte totalment secallós, de no regar-les. I el nou govern acabava d’arribar i l’Ajuntament no tenia res a vore amb l’obra, ni la remodelació, ni en les zones enjardinades. No era una obra municipal sinó un projecte executat i adjudicat per la Generalitat. 


I tot apunta a indicar, que efectivament les palmeres no es varen regar massa l’any passat. Que l’empresa que les va plantar potser se li oblidaria i per això enguany només l’obra s’ha recepcionat per l’Ajuntament i la brigada ha començat a regar-les, ha vist com la terra es clavava fins avall de les arrels i deixa un forat sense terra al voltant del tronc. 

Si l’any passat les hagueren regat com calia, la terra s’hauria consolidat i ara no es voria eixes faltes i tampoc s’haurien de posar pal per sostindre-les” ens diu aquest amic. De tot això, les fotografies que publiquem donen testimoni. I ens diu que fa uns dies, quan les regaven, va vore molt cabrejat els treballadors de la brigada per com es va fer eixa faena l’any passat i com ara ells han de solucionar un problema que enguany no hauria d’existir.

El que diguem al titular: Es van regar o no les palmeres? I per què es culpava al govern de l'estat que presentaven? 

- Gràcies per la informació. Les fotos són nostres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

YO CREO QUE LA CULPA NO ES DE LOS QUE ENTRAN NIDE LOS QUE SALEN SINO DE LAS PERSONAS QUE ESTAN ENCARGADAS DE EL MANTENIMIENTO Y DE CONTROLAR LAS COSAS SI SE HACEN BIEN O MAL PORQUE LA OBRA ERA DE CONSELLLERIA PERO LA SUPERVISAVAN LOS TECNICOS DEL AYUNTAMIENTO Y NO POCO(CASI TODOS LOS DIAS).PARA MI ELLOS SON LOS QUE NO HACEN BIEN EL TRABAJO,COMO TAMPOCO TIENEN NINGUNA RESPONSAVILIDAD(PARECE)PASAN DE TODO.
SE TENDRIA QUE ENDURECER MAS A ESTAS PERSONAS QUE COBRAN Y NO DEVE SER POCO A REALIZAR SUS TRABAJOS COMO TOCA.
EN CONCRETO EL GOBIERNO NO PUEDE ESTAR EN TODO Y EL QUE COBRA INTENTA TRABAJAR LO MENOS POSIBLE Y GANAR LO MAXIMO(DEVE SER LEY DE VIDA).QUE SE ESPAVILEN LOS RESPONSABLES