L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de juny del 2012

Enhorabona, Daniel!! Enhorabona Andreu!!! Gràcies per deixar molt alt el nom de Tavernes


Daniel Grau, tercer classificat autonòmi, el professor Vicent Bono i Andreu Pelegrí
Daniel Grau Bo, d’11 anys, i alumne de 6é del col·legi públic Magraner s’ha classificat tercer en la fase autonòmica final de  l’Olimpíada Matemàtica celebrada entre ahir i avui, 9 i 10 de juny. L’altre finalista de Tavernes, Andreu Pelegrí Garcia, d’11 anys, també del 6é del Magraner ha aconseguit un diploma que el distingeix com a finalista autonòmic.

Cal dir que amb la fase autonòmica acaba l’Olimpiada Matemàtica per als alumnes de 6é car no hi ha categoria superior, que seria l’estatal, cosa que si tenen els alumnes de 2n d’ESO i 4t d’ESO que disputaran la final al País Basc.

Tal com La Cotorra va informar, Tavernes va acollir la fase provincial de la l’Olimpíada Matemàtica organitzada en aquest cas per l’IES La Valldigna en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, i dels 250 participants només van passar 8 a la fase autonòmica, i entre ells els dos alumnes del Magraner.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, professor de Matemàtiques en la UV València, va visitar els dos xiquets en el seu centre i va tindre una animada xerrada amb Daniel i Andreu i tota la classe.

L’equip de La Cotorra dóna la seua més sincera enhorabona als dos xiquets i  des d’ací els animem i els encoratgem a que continuen igual com ara en els seus estudis. Els dos alumnes reben les classes de matemàtiques del professor Vicent Bono i Espadas, al qual felicitem així com al centre escolar i comunitat educativa en general.

I ja que estem, aprofitem l’ocasió per a lamentar i rebutjar les crítiques contra el govern municipal vessades en altres blogs de la dreta local en considerar que era un gasto innecessari i excessiu per al poble la col·laboració en la final provincial de l’Olimpiada Matemàtica celebrada a Tavernes.  L’ajuntament va cedir la Casa de la Cultura i va pagar la paella al professorat de  l’organització.
-

3 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

I al preparador, Vicent Bono, sempre ens olbidem del que estàn "a la sombra " .

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho diràs per nosaltres.

Ho hem dit ben clar:

"Els dos alumnes reben les classes de matemàtiques del professor Vicent Bono i Espadas, al qual felicitem així com al centre escolar i comunitat educativa en general."

De tota manera no és "el preparador". És el seu professor, paraula que en aquest cas, pensem diu més i té més contingut i més ample que ser "preparador" d'una competició.

Estruch ha dit...

Teniu raó, mestre en el més ample i millor dels sentits es millor definció .