L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 4 de juny del 2012

Els estudiants del 2n de Batxillerat de l’IES Jaume II el Just, promoció 2012, van celebrar amb molta alegria la festa de final de curs el divendres 1 de juny




La Casa de la Cultura va acollir l’acte de recollida dels joves tant de les orles com  d’un obsequi de part de la directiva del centre. En la sala i acompanyan-los en aquest dia, el professorat,  els seus pares i familiars.

Júlia Huertas i Cristian Estruch
L’acte va estar  organitzat per les professores Desamparados Gascon i Inmaculada Gil i  fou presentat pels alumnes Ximo Grau, Sara López i Francesc Mifsud. El professor d’anglés, Ximo Blasco, dedicà als estudiants un emotiu parlament, en el qual lloà la seua elecció per haver cursat Batxillerat, el seus esforços per aconseguir una educació integral i la seua positiva evolució com a persones en procés de formació. 

 El president de l’AMPA, Sr. Antonio Mestre, també els dirigí unes paraules per desitjar-los èxit en els seus estudis futurs.

La regidora de cultura, Pilar Altur, en nom de l’Ajuntament de Tavernes va regalar un ordinador portàtil als dos alumnes amb els millors expedients acadèmics de la promoció: Júlia Huertas, de la modalitat de Ciències i Tecnologia, i Cristian Estruch, de la d’Humanitats i Ciències Socials.


Per amenitzar la festa, L’IES Band, sota l’entusiasta direcció de Josep Castelló, interpretà diverses peces musicals que corejaren i aplaudiren tots. La vetlada acabà amb un sopar al Musical organitzat per l’Associació de Mares i Pares de l’institut.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots els estudiants, als seus pares i als professors. Que tingueu sort en els vostres futurs estudis i a la vida!

Una mare orgullosa. ha dit...

Enhorabona a tots els estudiants pel treball y el esforç que heu fet aquest any.Habeu deixat el nivell molt alt......Vos desitge lo millor en la vostra carrera i en el vostre futur.