L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de juny del 2012

El president del PP ELS visita (als d’ell) o si voleu altres titulars: Culs de mal seure o ¿President de tots els valencians?


Fabra sempre president dels seus
 El Partit Popular de Tavernes ha tingut moltes seus socials a la nostra ciutat els darrers anys (Primer titular: culs de mal seure). Només enguany en recordem dues, però la inauguració de l’última avui, al Raconet, al retranqueix del Carrer Major ha estat la darrera i , per circumstàncies que anem a comentar la més sonada: perquè ha vingut el President del Partit, que ho és també la Generalitat, Alberto Fabra;  per l’acollidor local;  per l’horari , a les onze del matí, un horari que impedeix estar el públic en general, i perquè no s’ha convidat els partits democràtics del poble. 

La presència de la policia de la Generalitat indicava que el president – també del PP - estava allí i amb les seus correligionaris. Algú ens ha dit que a l’acte s’ha comentat que el gabinet d’Alcaldia havia dit al portaveu local que l’Ajuntament estava obert i que tindrien molt de gust de rebre al president. Sembla ser que ha estat impossible que el president Fabra visitara l’ajuntament com a màxima autoritat valenciana ¿cosa de l’agenda o de l’hora?, ja que cap a les tretze hores acabava l’acte del Raconet. No és per res però, a l’Ajuntament segur que l’haurien esperat el temps que hagués calgut.

Hem vist a la porta del Raconet – com no!!-  reuniói d’ex: l’exalcalde Manolo Vidal, l’exalcalde Eugenio Pérez, i el exsecretari general del PP de la Comunitat Valenciana Antonio Clemente i regidors i militants coneguts.

També hem sabut que... ¡mira per on!  aquest mateix matí han coincidit el president  Fabra amb l’alcalde Jordi Joan al lliurament del les banderes blaves de les platges. I que havien estat parlat i també de la circumstància que ¡mira per on! al cap d’una  horeta el president estaria a Tavernes i que l’alcalde li havia comentat que tenia l’Ajuntament de Tavernes obert de bat a bat per si volia acudir. Al cap i a la fi, és el president de tots els valencians. 

Sembla ser que el president de la Generalitat tenia una agenda molt atapeïda i avui no ha pogut ser. Igual com que era un acte partit l’home no ha volgut mesclar coses. Igual no quedava això massa bé: inauguració de la seu i reunió amb la gent del PP i després al poc de temps reunió amb el “tripartit”.  Si haguera segut la inauguració, per exemple,  d’ una nova seu a Gandia, Alzira, Carcaixent o Simat  : primer estaria amb la gent del PP en la seua i després estaria amb el govern del PP a l’Ajuntament. Segur!. ¡I tot quedava en casa! I no passava res. 

Siga com siga i per la causa que siga, però... ¿algú se’n recorda quan ha visitat l’Ajuntament, quant ha tingut una mínima conversa d’intercanvi de temes vallers  un president de la Generalitat? (Segon titular: ¿president de tots els valencians?) Esperem que ens visite algun dia, que conega el nostre ajuntament, que al cap i a la fi és de tots i totes, el president.

PD: Males llengües diun que Fabra només tenia interés a visitar Tavernes, lloc reconegut com a feu de Rus (només cal vore on i quina tasca fa l’exalcalde Manolo Vidal), per tractar de trencar eixa dinàmica i dins de la lluita de tendències, famílies i sectors del PP (recordeu el mà a mà Rus-Castellanos fa poc per cosa de congressos) tractar d’aconseguir algunes fidelitats valleres.  
-

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic encara partint-me de risa. Acabe de llegir en Las Provincias que el Fabra va vindre ahir per donar ajuda i carinyo al PP d'aci front al govern de Jordi.
Redeu Jordi, que important que eres que fas vindre el president per això. Si el tenen por i tot.
I ja veus quina noticia. Ve a donar ajuda i suport i ho fa en un acte on no va ningú, no s'entera ningú i no es diu res pel poble. La foto ho demostra tot: com diu la Cotorra els ex i la tercera edat. Jo pensava que un acte de recolzament es fa public, multitudinari, en una hora potable, amb presencia de tota la premsa, amb declaracions del president del tipus "que bueno es Manolo y que malo Jorge" (en castellano com cal). Res d'això. Simplement demostratiu del que és el PP ara: un fracàs.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Esperem que el segon, President de tots, i que els afilaits i simpatitzants del PP li vagen fet arribar els problemes de la nostra terreta i el senyor Fabra vaja pres nota ...
(De vegades, mira que soc iluso, veritat ?)

Anònim ha dit...

I tant!!! Mira com ha sigut l'ajuda del PP a Tavernes:

- Depuradora: Fora dels pressupostos.

- Canalització del riu: Fóra dels pressupostos de l'Estat i el vot del PP en contra.

I el senyor Fabra anava al que anava: a guanyar-se fidelitats.

Anònim ha dit...

Uns per altres casa per agranar.

Haura vingut a fer simpatizants? no crec, este poble els la bufa, pero a tots, som l´ultima merda que caga pilatos i passen de nosaltres com a tal.

No veig cap solucio, al final lo unic que es pot fer es que cadascu s´arregle sa casa i que no ens foten mes desde les administracions.

Anònim ha dit...

Els del PP no tenen en compte que la gent està passant fam i sense diners i ells cada any cambiant de sede política. Com es nota que ells tenen dines de sobra. Només saben que gastar i gastar i arruinarmos a tots

Bello comparatiu ha dit...

Recordem que Manolo és assessor de la Diputació i els vots comprats dels poble per al congrés provincial de València en el PP eren per a Rus. Recordem que va ser el propi Rus qui va inaugurar la seua del carrer Doctor Fleming, va inagurar l'altra seu, per cert seria bo saber el perquè se la deixaren. En aquesta inauguració aparcaven com volien al carrer, es pensaven que encara eren els amos del poble, va ser eixe dia quan van començar a conéixer que no ho eren. Ahir van ser més respectuosos, era un altre PP com vol Fabra, els temps i els jutges els estan fent canviar, no oblidem l'economia, mai ens havien robat tant als valencians. I Fabra venia a lo que venia, a fer vots per a Castellanos , en contra de l'amo de Manolo Vidal, que la colocat a la Dipu. Altres formes, altres maneres, entre Rus al poble a l'estil cacic, o Fabra al poble amb consideració a l'hora d'aparcar, però sense atendre el poble. Un altre estil: no canvie vosté senyor Manolo, o perdrà el jornal, i a vore on treballem conforme esta la vida. Per cert, la pròxima seu on i qui l'inaugura??

Anònim ha dit...

M'han dit i era parladuria de la gent del PP que els costa 900 eurets als mes de lloguer.

Anònim ha dit...

Si eixos 900€ al mes foren veritat podriem dir allò de: Alça Manolo!!! La calle es tuya!!!

Si fora veritat: I això qui ho paga?? Veïns passant-ho mal, empreses del poble que el PP ha deixat factures per pagar i estos s'estarien gastant 900€ al mes??

Falten 3 anys per a eleccions, 3x12=36, 36x900= 32400!!! Quin tripla d'ajust farien per a pagar-ho? O ho deixaran de deute en un caixó??

Gent passant-ho mal i mira com s'estarien gastant els diners... Açò voldríeu de govern??

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que són 1200€ de alquiler

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres hem sentit quantitats entre 900 i eixos 1200 euros. No hem pogut confirmar res.
Ara, tenint en compte el lloc (Carrer Major) i el tipus de local no serien quantitats que se n'eixirien massa de mare si fos per un negoci.
Clar està que qui lloga no fa rebaixes segons el tipus d'ús que se li done...

Anònim ha dit...

Jo crec que no paguen res d'alquiler.

DAMIAN ha dit...

Muchas habladurias inciertas,demagogia barata y elucubraciones falsas, la sede natural y central del PP esta en el CARRER NOU y lo demas son locales que se utilizan puntualmente para actos puntuales y segun el aforo previsto y el local del raconet coste 0`oo€ para los malpensantes

Anònim ha dit...

A mi m'han dit que eks del PP han comprat el local

Anònim ha dit...

DAMIAN coste 0'00€?
Hi ha moltes maneres i formes de pagar.

Anònim ha dit...

De vegades sols?

Anònim ha dit...

" la sede natural y central del PP esta en el carrer nou y lo demás son actos puntuales " ole ahí!!! Això és poderio!!! Damunt aneu de sobrats??? Teniu una sede i es gasteu diners en altres?? Com es nota que vos sobren, la gent passant fam i estos malgastant, com sempre, el PP ha deixat el poble fet una ruïna!!! Coste 0??? Segur que no. Vols dir Damian que si el PSOE, Bloc, EU, Gival, vol utilitzar el local "del raconet" els propietaris els el deixaran en coste 0?? Que risa m'entra!!! Hi han moltes formes de "pagar" i a tu no et diran quina utilitzaran...

Robinjut ha dit...

El PP com a associació política pot llogar el que vullga on vullga i al preu que vullga. Crec que això ho deuria pagar "el partit" i els seus afiliats.
Altra cosa és que un particular els cedisca un local a canvi de no res. Com digueu molts per açí, ningú dona res debades, i jo afegisc, la qual cosa no vol dir que li coste res al PP. És de ben sabut que molts polítics (la majoria dels que han passat ja pel poder, per no dir tots, i els d'ara espere que canvien de cançoneta) han usat favors de mans privades i els han tornat a les mans privades des de les administracions, en este cas l'Ajuntament. O siga, benefici per al partit i càrrega per al poble.
Només cal recordar l'enganxe de llum al polígon dels sequers i altres enxufes.
Tampoc m'agradaria que el pròxim Festivern l'empresa eixira de rositas sense pagar cap gallet, que pague com la fira de festes, esta també afavoreix l'hosteleria i el comerç de la zona però paguen les seues taxes.
Jordi, tolerància zero amb els favors!!

Anònim ha dit...

Aleshores amb el cost 0 podem dir que el PP ha celebrat el FABRAVERN??? L'única diferència és que el poble no ha tret cap profit i en el FESTIVERN si. Pregunteu, pregunteu als dels bars...

Robinjut ha dit...

El poble, quan lloga instalacions/espais públics pot traure profit indirecte o no. el qu no pot ser és que un event privat no pot cedir-se-li gratuitament per molt beneficiós siga al poble, perque si filem prim, quasi tota iniciativa privada duu moviment econòmimc al seu voltant, i no es pot entrar en greuge comparatiu entre unes i altres.
Sobre la broma del Fabravern no veig cap similitud, no sé quin ús municipal van fer, però si fou així, deurien d'haver pagat. A més a més el partit que organitzava l'acte no és del govern i no ho ha pogut fer sense permís. Altra cosa és que entre els polítics facen "hui per tú, demà per mí" i a pagar les empreses i el poble, Excepte actes oficial o d'associacions sense ànim de lucre, cap event debades, ja prou de favoritismes!!
Ni que deixen ni no deixen diners al poble!!
Els que en deixen, és perque se n'emporten més encara.