L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de juny del 2012

El PP retalla en Sanitat i Educació, retalla sous i congela pagues a tots aquells treballadors que han cumplit les obligacions amb Hisenda i amnistía els defraudadors i aquells que han dut els diners a paradisos fiscals.

Ahir va ser publicada en el BOE l’aministia fiscal del Govern de l’Estat del PP. Els diners en metàl·lic no declarats es podran regularitzar, si el propietari reconeix que n'és el titular des d'abans del 31 de desembre del 2010.

D'acord amb el BOE, per a beneficiar-se de l'amnistia fiscal només cal que qui tinga diners negres el regularitze ingressant-lo en un compte corrent, i solament s'hi aplicarà una tributació del 10%. Fet l’ingrés, els diners es consideraran nets, sense que el defraudadors hagen de pagar cap mena d'interès, de recàrrec o de multa.

Podran presentar la declaració tributària especial els contribuents de l'IRPF, els de l'impost de societats o de l'impost sobre la renda dels no-residents que siguen titulars de béns amb rendes no declarades. L'ordre també diu que les empreses podran portar a l'estat espanyol els diners que tenen als paradisos fiscals, amb una tributació nul·la o molt baixa, sobre un 8%.

Rajoy s'oposava a l'amnistia fiscal

Els anys 1984 i 1991 els governs del PSOE ja van aprovar sengles amnisties fiscals i l'any 2010 Rodríguez Zapatero en va proposar una altra que fou rebutjada de ple per l'actual president espanyol Mariano Rajoy (vore el vídeo). També la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, la va qualificar com a “impresentable, injusta i antisocial”.

Podeu vore el vídeo i el que manifestava aleshores el president del Partido Popular, Mariano Rajoy, el dia 8 de maig del 2010 en la tribuna del Forum Europa, organitzat per Nueva Economía Fórum. 


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina vergonya de politics tenim, el xicotet jornaler a pagar i si t´enganyes amb la declaració, el cau damunt una colla de investigadors que el fan tremolar i fins i tot el poden dur a la carcel, però................., tranquils els grans estafadors, els de les fortunes grans, els amagatalls en paraïssos fiscal els que no declaren el que toca, PREMI, PREMI I PREMI, tranquils amegeu tot el que pugueu, que ja vindrá, sino un govern, un altre, i en donará una amnistía, que vosaltres, estafadors, lladres, sou millor que la resta de treballadors. Aixi va espanya, i eixe es el eixemple que doneu a les futures generacións, la llei del minim esforç, del enxufisme partidista de la casta politica, el todo vale, el trepament en fi, adeu el nostre païs. TINC VERGONYA DE SER ESPANYOL, açó necessita ja, una rebelació de tots i alçar-mos i dir- li a esta colla de vividors politics, que s´en vagen a pastar fang. Jo per el meu compte, ja no acudiré més a les urnes. FEU EL MATEIX.