L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de juny del 2012

El PP es nega a tramitar la Proposició de Llei per a alliberar l’AP7 al seu pas pel País Valencià



El portaveu del grup Compromís en les Corts, Enric Morera, ha anunciat als mitjans de comunicació,després de la Junta de Síndics, que el PP no ha acceptat el rescat a l’AP-7.
La iniciativa va ser presentada en l’altra legislatura i tampoc va ser admesa, però  continua sent una de les reivindicacions importants de Compromís. Tant és així que el cap de setmana passat membres de Compromís es va unir a la campanya “No vull pagar” per a reivindicar el rescat de l’autopista en els peatges de Benicarló Sagunt i Oliva on es van negar a pagar. El PP amb la seua negativa ha posat fre al que ha sigut una reivindicació ciutadana històrica ja que, tant usuaris com representants socials, consideren que l’empresa ja està bastant recompensada.

En aquest context, cal recordar com el PP estatal si que ha dedicat diners a rescatar autopistes de peatge de Madrid que, com va denunciar Joan Baldoví, eren deficitàries. El PP també va rebutjar una proposició del mateix Baldoví de rescatar les autopistes valencianes. També cal recordar que el PP va augmentar el temps de concessió d’una autopista que fa anys que havia d’estar sense peatge.

El Síndic de Compromís ha demanat la compareixença urgent del Conseller d’Economia, Juan Manuel Vela, perquè explique si les retallades que patim els valencians “ és perquè el govern de Rojoy està discriminant al País Valencià perquè no rebem el que ens pertoca i perquè Fabra calla i no està defensant els interessos dels valencians” ha assenyalat Morera.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

I vos extranya, quant porten un muntó d'anys fent autovíes paralel.les a les autopistes de lago ? Ies que diuen que l'aigua per on passa mulla o, al menys, esguita.