L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 26 de juny del 2012

El govern de Rajoy vol dedicar els diners de tots els espanyols a rescatar autopistes mentre els valencians seguim pagant les nostres, que estan més que amortitzades



Compromís protesta pel pagament de l'AP-7 a Oliva
Compromís ha denunciat que el govern de Rajoy (PP) estudia amb els diners de totes i tots rescatar 9 autopistes, en la seua majoria de Madrid per evitar la fallida d’empreses i bancs.

Enric Morera ha recordat que l’AP7 valenciana més que amortitzada i és necessari que siga pública per millorar la mobilitat de ciutadans i ciutadanes pel País Valencià. Respecte a les autopistes que es volen rescatar ha dit que “si les concessionàries que van fer les radials de Madrid han de fer fallida, que la facen, no és problema nostre ni de l’Estat, que cometria un altre frau rescatant empreses i bancs novament”.

El grup parlamentari Compromís considera que la preocupació del govern de Rajoy per rescatar les autopistes de Madrid que no funcionen “és un frau a la ciutadania i un insult a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià que paguem un peatge tots els dies” quan ja va anys que se’ls va acabar la concessió.

Les accions del govern de Rajou, segons Morera, “confirmen que el PP està al servei de les grans empreses i dels bancs, i no al servei de la ciutadania. Per això, la gran preocupació de les autopistes que té Rajoy és evitar la fallida d’unes empreses. Lamentem que Rajoy no vulga evitar la fallida de xicotetes i mitjanes empreses, de comerços i de professionals autònoms amb el mateix interès que treballa per grans mercantils i bancs”.

Morera afirma que  és un frau el model econòmic del PP” i no es pot socialitzar les pèrdues i privatitzar els beneficis de les grans empreses.

- Remes per Compromís
-

2 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Quant al costat d'una autopista es fa una autovía ... que voleu que vos diga, el afuga per on pasa mulla...

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Quant al costat d'una autopista es fa una autovía ... que voleu que vos diga, el afuga per on pasa mulla...