L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 5 de juny del 2012

Avui dimecres es presenta el "SUMMER TRAINING CAMP 2012 "



El saló de plenaris acull avui dimecres a partir de les 7 de la vesprada la presentació del "SUMMER TRAINING CAMP 2012", una activitat que es desenvoluparà per primera vegada a la nostra ciutat entre el 26 i el 30 de juny.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde president, Jordi Joan, la regidora de Turisme, Carmen Canet, el regidor d’Esports, Josep Llàcer, així com el presidente del club de basquet de Tavernes, Jordi Navarro i representants del cos tècnic del "Ros Casares" amb Antonio Sánchez i el coordinador del STC, Abili Muñoz.
-