L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 18 de juny del 2012

Compromís se suma a la campanya #novullpagar i reivinda la liberalització de l'AP-7



Peatge d'Oliva
 El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, i nombrosos càrrecs públics, militants i simpatitzants de la coalició s'han sumat aquest diumenge a la campanya #novullpagar per a reivindicar la liberalització de l'AP-7 al seu pas per les comarques valencianes.

Diputats, regidors i altres càrrecs públics han eixit pels peatges de Benicarló (Castelló), Oliva (València) i Sagunt (València) sense pagar, a pesar que en aquest últim agents de la Guàrdia Civil "han exercit com a agents de la seguretat privada de l'empresa Abertis i preguntaven als conductors si anaven a pagar o no".

De fet, han advertit que anaven a denunciar a tots aquells conductors que es negaren a pagar a l'eixida de l'autopista, encara que els components de la caravana, encapçalada en aquest punt pel diputat en les Corts Fran Ferri han fet cas omís a les intimidacions i amenaces i no han pagat.

Ferri ha denunciat que la delegada del Govern a la Comunitat, Paula Sánchez de León, "ha posat a treballar aquest matí a la Guàrdia Civil que paguem tots al serveis d'una empresa privada", per la qual cosa li ha demanat que deixe el seu càrrec. "Sabem que no ho farà, com tampoc deixarem nosaltres de defensar reivindicacions ciutadanes tan justes com és la liberalització de l'AP-7", ha agregat.

En el peatge d'Oliva ha participat el portaveu de Compromís en les Corts, qui ha destacat la urgència de recuperar i alliberar els peatges de l'AP-7, ja que els valencians “han pagat bastant aquesta infraestructura i el PP ha allargat el termini del peatge".

"RESCATAR" L'AUTOPISTA

Morera ha recordat que Compromís va presentar la passada legislatura una proposició de llei per a "rescatar" l'AP-7, que va ser rebutjada pel Consell i que, no obstant açò, s'ha tornat a presentar en l'actual legislatura sense saber encara res.

També el diputat de  Compromís-Equo en el Congrés de Diputats, Joan Baldoví, va presentar esmenes en els Pressupostos Generals de l'Estat perquè es constituïra el fons de rescat amb els diners que emprarà el govern de Rajoy per a rescatar les deficitàries autopistes radials de Madrid.
-