L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de juny del 2012

Cas Blasco: El PP continua donant l’espectacle a Les Corts Valencianes


L’oposició en les Corts Valencianes van qualificar ahir de "burla" i de "mamarrachada" que Rafael Blasco seguesca com a portaveu del grup parlamentari popular i han ressaltat que no existeix en el reglament de la Càmera la possibilitat de cedir de manera temporal les funcions de portaveu com ha fet Blasco. El grup popular no ha volgut pronunciar-se sobre aquestes manifestacions de l'oposició.

Un escrit de Blasco diu que  "renuncia temporalment a les responsabilitats i funcions del càrrec" de portaveu.  El reglament solament preveu delegar les funcions de portaveu per malaltia, incapacitat temporal o per estar de viatge oficial, la qual cosa no ocorre amb Blasco. Per tant avui que és dia de control parlamentari, reglament en mà, no hi ha cap persona del PP capacitada per poder fer-li la pregunta del PP al president.

El portaveu socialista, Antonio Torres, ha retret al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que no haja proposat el "cessament immediat" del portaveu i ha lamentat que "sempre es va a mig fer" i que sotmeta a les Corts a "un espectacle de burla permanent". Torres ha dit  que Fabra parla de transparència, però "és incapaç d'adoptar una mesura tan senzilla" com apartar del seu càrrec qui estiga involucrat en alguna irregularitat.

La portaveu adjunta de Compromís Mireia Mollà ha indicat que Fabra no pot donar "exercicis d'exemplaritat" i ha lamentat la "mamarrachada" de mantenir a un portaveu del PP algú que "ni un minut més és digne" de representar al grup majoritari.

Mollà ha alertat que les responsabilitats polítiques no poden anar "lligades i en paral·lel" a les judicials. Al seu judici, la dinàmica del PP és: "si t'enxampen, et cesse; i si no t'enxampen, contínues saquejant".
Mollà ha recordat que Compromís va presentar una denúncia sobre la suposada trama de cooperació fa any i mitjà, però "han continuat donant diners a l'entramat corrupte" i han seguit "saquejant i veient com saquejaven els diners de la cooperació internacional", i ha opinat que amb la implicació de Blasco " guanya la democràcia i la decència".

Per a la portaveu d'EU, Marga Sanz, ha considerat que Fabra ha demostrat una "debilitat tremenda" al no destituir-li "de forma fulminant". Ha criticat que el PP s’invente una figura que no apareix en el reglament de les Corts, la de portaveu temporal, i ha ressaltat que no es pot mantenir de "portaveu en l'ombra" a algú que està "a punt de ser imputat".

El PP  no ha volgut pronunciar-se sobre aquestes manifestacions de l'oposició.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El PP valencià:"Los santos presuntos inocentes".Propose aquest títol per si algun día es fa una pel.lícula sobre la colla de paràsits aquests.