L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 12 de juny del 2012

Ahir s'obriren les pliques per als quiosquets de platja.


L’ajuntament va obrir ahir les pliques d’ofertes efectuades per obtenir els 6 quiosquets que enguany hi haurà a la nostra platja. Segons es va dir en el seu dia en el plenari, quatre dels quiosquets estarán per la zona de Padur, un en la zona del Canal San Pablo i el tercer en la zona esportiva de la Golita.

Un total de 37 ofertes s’han presentat i segons es deia ahir en l’acte informatiu de la Casa de la Cultura, hi ha hagut ofertes que s’acosten fins els 10.000 euros, una quantitat que contrasta molt amb les que es venien pagant anys anteriors d’un millar d’euros.

Això vol dir que l’Ajuntament de Tavernes enguany pot obtindre més guanys a més de l’augment de llocs de treball que suposa l’increment dels quiosquets. El pagament de la taxa pel servei altres anys estava infravalorat i es pagava molt poc pel tipus de servei i negoci que s’oferia.

Segons comentaris oïts a la Casa de la Cultura, les sis ofertes més importants venien, pressumptament, tres de Tavernes i tres d’Alzira, però no es podia saber l’ingrés final de l’Ajuntament perquè es pot donar el cas de renuncies amb la qual cosa l’Ajuntament oferirà el servei a l’oferta següent, que sempre seria més barata.

Hi haurà picaresca?

Picaresca pot haver si es donen fets com el que va exposar la regidora responsable, Vanessa Martí, en un passat plenari: que pressumptament algunes de les renúncies en anys anteriors s’havien fet per beneficiar la següent oferta, ja que hi havia indicis que una mateixa persona havia presentat ofertes distintes mitjançant familiars que podien fer, pressumptament, de testaferros.

Es pot donar enguany el mateix cas? És una cosa que entra en les possibilitats. Això de feta la llei, feta la trampa, pot funcionar ací i més si en el plec de condicions no hi ha previst res en contra que talle situacions “rares”.

Manera d’actuar: Algun interessat a un quiosquet presentar quatre o cinc ofertes amb quantitats diferents, per exemple: 9. 300; 6.800; 4.400; 3.900 i 3.200.  I les presenta amb noms diferents (familiars, amics…), o be ells les presenten per l'interessat, tant s’hi val.

Una vegada conegudes i ordenades les ofertes per l’Ajuntament, quant arriba l’hora de confirmar que acceptem, es renuncia fins arribar a una oferta de l'interessat ( o feta per altres per a ell) molt més barata però que estiga entre les 6 guanyadores. Amb la qual cosa s'estalvia un parell de millar d’euros, l’Ajuntament deixaria de cobrar eixos diners i aconsegueix un quiosquet més barat. I tot legal. El que es diu:  feta la llei feta la trampa. I

Passarà això? Segur que no. No sé perquè ens calfem el cap amb aquestes històries quant estem segur que això no va pasar i que totes les ofertes i ofertants ho han fet de bona fe i es mouran dins del marc de l’ètica i professionalitat. ¿ O no?
-

12 comentaris:

COMERCIANT PLATJA TAVERNES ha dit...

Dins del marc i l'ètica de la legalitat?????....tart i mal, qui ens paga les pèrdues irreparables del 10 anys anteriors? qui es fa càrrec de subsanar el mal anímic i econòmic dels empresearis que any darrere any han vist com els llestos de sempre feien COMPETÈNCIA DESLEIAL a tots aquells que durant l'any estàvem donant la salut per fer de la platja un lloc on poder anar durant els 365 dies de l'any.....SI ALS XIRINGUITOS, SI A UNA PLATJA MILLOR I AMB MÉS SERVEIS, NO ALS PUBS A VORA MAR.....RESPECTE ALS PUBS QUE JA ESTEM DONANT-HO TOT DURANT L'ANY!!!!

Anònim ha dit...

Sr. Conerciant, t'animaría a que mirares la proposta dels "xiringuitos" no com a competència desleal sinò com una oportunitat al creixement de la nostra platja, cosa que any rere any anat morint... Encara recorde jo les nits d'estiu a Padur, Baladre, Arenal, etc... On el cap de setmana començava un bon dia de dimecres... A major oferta major capacitat de recerca de turistes, ara, si sols t'interesa una platja mig morta com la que teníem, doncs malament anem, no creus? Ànim a fer coses pel teu negòci que amb una ferma aposta d'oci, serem capaços, entre tots, de donar un nou aire a la nostra platja. Salut

HOSTALER ha dit...

Si això dels testaferros és legal, definitivament aquest Estat s'assembla més a una República Bananera que a un estat de dret....propose una vaga indefinida del sector hostaler fins que es respecten els nostres drets....

COMERCIANT PLATJA TAVERNES ha dit...

No estic en contra dels xiringuitos (llig bé amic anònim), l'època que tu parles la tolerància veïnal era major, els llocs que tu has anomenat tenien un horari prou flexible, i la nostra platja era un referent de l'oci a la Safor.
Durant els passats estius, els pubs complien l'horari de forma escrupulosa i si no ho feien tenien una recepta en forma de sanció que els amargava la vida, si amic anònim la vida, una vida que té tant de valor com la dels altres amics hostalers.
Els xiringuitos han de tancar a la 1.30 aprox. i no poden sevir alcohol, a nosaltres ens agradaria la política de "ancha es Castilla", però per a tots, ja que en altres platges deficitaries com la nostra en oferta d'oci així passa.
En definitiva si els pubs compleixen la llei, els altres també!!!!!

Anònim ha dit...

Home hostaler, en el plenari es va dir prou clar: tres ofertes presentades amb diferents noms però en realitat era tot una mateixa familia. I sembla ser que van usar el metode que ha explicat La Cotorra. Preu a pagar al final ¿eren 800 euros?
O es que encara el creus tu tambe que els xiquets els porta la cigonya del Paris?

HOSTALER ha dit...

Ho tinc clar que la cigonya no ve de París, la cigonya ve de café París....el que deia una república bananera!!!!!

COMERCIANT POBLE ha dit...

Ah, que no t'has enterat Cotorra, aquest any igual que anys passats, o més. Es un secret a veus, igual no! pijor! i a més a més no dos o tres piques,més...damunt tres quiosquet per al mateix ... el que sols pot posar unes tauletes al Passeig del País Valencià, perdó, mig passeig de tauletes....sabeu qui és?? Jo vou diré....L'amo del poble!!!

Anònim ha dit...

Que te que vore Paris amb els xiringuitos?
Jo crec que este any els xiringuitos estan masa lluny del parking de Pa Dur.
Si tens que pendre algo en cada xiringo segur que arribes begut a l'ultim i si no beus arribaras deshidratat

Anònim ha dit...

No se qui es l´amo del café París,però tambè la geladeria,bar els amics o heliopolis tenen tauletes al passeig del País Valencía,si no m´enganye.

COMERCIANT PLATJA TAVERNES ha dit...

Vergonya cavallers, vergonya,.....ara ho tenim clar si es pot, denúncia retroactiva per al responsable d'aquesta "estafa" legal per competència desleial, fotos i festes al facebook de que aquests "kioskets" feien de pubs a vora mar en tenim milers (entre altres proves).....estic fart de que es jugue amb el menjar de la meva família i que els xoriços acaben ben fartets.....

Anònim ha dit...

I el Bar Xapa que tambe té taules

Peró que tenen que vore els locals del Passeig amb els xiringuitos de la platja?

Anònim ha dit...

la quüestió és que ningú s'ha adonat de que les pliques com diuen en este blog, les ha fet un "xic", la seua dona i una cambrera que té al seu café. crec que totes estes persones tenen mes vincles que quan les presentava a nom de son pare o germana o.... per motyius dels quals tots som sabedors. Però sabeu el que passa? que ara estarà ben feliç i content de llegir tots el comentaris per ser el protagonista de nou.
per que fa al senyor comerciant platja... que voldria saber jo el que té de comerciant, perque sermbla mes l'amo d'un pub de la platja, dir-li que el negoci dels xiringuitos és tan laial com el seu, perque alli es paga per una llicencia una quantitat que tal vegada no paga ell en dos anys, i els xiringuitos sols tenen dos mesos. aixo per un costat, i per un altre, que em diga a mi que l'any passat gracies a un dels dos xiringuitos i no dic mes perque tots sabran de quin parle, l'afluència de gent algo si que faria agmentar inclus al seu pub. pero com no tinc proves no m'extenc més ahi.