L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de maig del 2012

Tavernes crea una secció d’inspecció i control del frau tributari i fiscal



Tavernes lluitarà contra el frau tributari i fiscal des de la Inspecció Tributària Municipal, una nova secció que investigarà i controlarà els casos de possibles infraccions prevists per la llei. Aquesta nova Secció d’Inspecció Tributària, Sancionadora i de Multes estarà formada per 4 funcionaris de la Unitat Economicofinancera de l’Ajuntament.

Els funcionaris adscrits a la secció tenen la consideració d’agents de la autoritat i com a tal podran examinar documents, llibres, comptabilitats principals i auxiliars, fitxers, bases de dades, registres, arxius, entre altres, i també podran accedir a tots els llocs, finques, locals i negocis on es produeixen els fets imposables i subjectes a tributació municipal. Segons el regidor d’Economia i Hisenda, Víctor Borràs, la secció ha de garantir als veïns de Tavernes que les normes es compleixen i s’apliquen a tots per igual, alhora que aportarà més i millor control sobre les activitats que es realitzen en la ciutat.

La secció tramitarà els respectius procediments sancionadors tributaris amb consideració de faltes lleus, greus o molt greus, i seran sancionades amb multes i sancions pecuniàries i no pecuniàries de caràcter accessori. Aquestes sancions es podran aplicar en matèria de trànsit i vies públiques, establiments públics i activitats recreatives, ordenances i reglaments municipals, inspecció urbanística, de comerç, de control mediambiental i també tramitació d’expedients sancionadors iniciats per denúncia o acta d’òrgans externs a l’administració local. 
-


5 comentaris:

Estruch ha dit...

Em pareix correctíssim, i al que no tinga res que amagar segur que també.

I a més, els que abussen perjudiquen als que complixen la llei (exemple, ocupació de via pública).

Però ja he llegit en un altre blog una crítica, es veu que no paguen la licencia per fer aire....

Anònim ha dit...

Fa falta saber quins funcionaris estaràn en esta nova secció (abogats, aparelladors, auxiliars, policies,....?) i de quina secció els han llevat? A vore si estem vestint un sant i desventintne un altre?
Si no han contractar a ningú per a esta secció per no aumentar gastos hauran traslladat a funcionaris d'altres departaments que es voran afectats.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segons publicava ahir el diari Levante es dediquen a aquesta nova secció els recursos humans de l'àrea d'Urbanisme, un àrea que el PP va sobredimensionar suposem que a l'espera de las gran tasca que caldria fer amb els dos PAIS.
Un àrea que ara s'ha quedat, segons es diu, a menys de la meitat del treball habitual amb l'abaixada d'obres generals i d'urbanitzacions.
Per tant, el que estaria fent el govern municipal - i és una opinió nostra- és optimitzar els recursos humans i dedicar-los a àrees i activitats que fins ara no s'havien plantejat i que poden ser necessàries en l'Ajuntament.

Sobres i mancances ha dit...

Urbanisme sobredimensionat i Cultura sota mínims; diu molt de la política que es vol fer. Que reforcen Cultura a Tavernes i que ajusten el personal destinat a Urbanisme. Ho farà el nostre Govern local? Tinc els meus dubtes. O millor dit: no en tinc, de dubtes.

Estruch ha dit...

Efectívamnet Cotorra, jo tinc entés el mateix i m'aventuraría i no m'enganyaría, en el nom d'un dels quatre, que últimament ja no està en la planta segona.