L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de maig del 2012

Tavernes acull demà dissabte la fase provincial de l’Olimpíada Matemàtica



 
L’IES La Valldigna serà l’escenari de la fase provincial després que el passat abril es desenvoluparen les proves de l’Olimpíada Matemàtica en la primera fase comarcal a les localitats de Paiporta, Rafelbunyol, Sant Antoni de Benaixever i Tavernes. Els alumnes seleccionats a la fase comarcal, competiran per a poder passar a la fase següent, l’autonòmica que obre les portes a la nacional.

L’Olimpíada Matemàtica està organitzada per la Societat d’Educació Matemàtica Valenciana Al-Khwarizmi i comença a partir de les 9 del matí, amb la recepció dels participants a l’entrada de l’IES La Valldigna. La prova individual durarà una hora i mitja i els participants hauran de resoldre 6 problemes. La puntuació d’esta prova computa un 70% de la valoració final.

Després se celebrarà la prova de velocitat, en equips de 4 participants de diferents centres. Resoldran 10 problemes en 50 minuts i hi haurà una prova de camp amb recorregut des de l’IES la Valldigna fins a la Casa de la Cultura de Tavernes, on s’han de resoldre uns determinats problemes en 5 estacions habilitades al llarg del trajecte. Les proves de camp tenen com a hora límit les 17:30 hores.

Com a fi de competició, els professors i acompanyants podran gaudir de l’actuació del mag Cirile Sinclair en la Casa de la Cultura. En acabant tindrà lloc el lliurament de diplomes als participants i es donarà pas, abans de finalitzar l’Olimpíada Matemàtica en la fase provincial, a la lectura de la llista de seleccionats per a passar a la següent fase autonòmica.
 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com de ben segur que hi haurà hagut comentaris sobre aquesta entrada del blog que els administradors amb bon criteri hauran decidit no publicar (per ofensius contra el nostre Alcalde i la seua professió), dic que millor que es facen a Tavernes olimpíades matemàtiques que no competicions juvenils d'agents urbanitzadors. I que cadascú llija entre línies.

Anònim ha dit...

Que me lo explique, please. No he sabut llegir entre renglons.