L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de maig del 2012

PLENARI DE MAIG: Com va informar La Cotorra.... l’informe de la Sindicatura de Comptes



L’informe de la Sindicatura de Comptes va ser un tema dels quals es va parlar ahir dilluns en el plenari de maig. Ací en La Cotorra, el passat dia 2 de maig, ja ens vam fer ressó i, fins i tot, després de posar a l’abast de tothom l’informe mitjançant un enllaç al pdf original pensàvem que era una cosa molt coneguda. Ho podeu vore en:


Ahir el tema eixia de nou en un rifirafé entre els regidors d’Hisenda, Victor Borràs, i el regidor del PP, Salvador Ferrando, en fer referència aquest últim i en defensa de la passada gestió del PP, que Tavernes no estava tan malament quant a deuda individualitzada per veïns i que hi havia altres localitats pitjors.

Borràs li va recordar el que s’havia publicat en premsa i deia la Sindicatura de Comptes: Som la  tercera ciutat de la “Comunitat” amb més déficit pressupostari. Els números de l’últim informe de la Sindicatura (legislatura anterior) són: (negatius) – 1.960.187€ en el pressupost i (negatius) – 2.441.556€ de remanent de tresoreria. I això és un dels pitjors indicadors que podem tindre a Tavernes: el pressupost municipal en passades legislatures no estava ni de bon tros equilibrat i no permetia fer front a les despeses corrents.

El regidor Salvador Ferrando – a nosaltres ens va donar la impressió que no estava massa convençut del que volia defensar- va indicar que consultaría la premsa i llegiria l’informe.

I la veritat, nosaltres ens vàrem quedar un poc decebuts i un poc picats en la nostra autoestima, perquè estàvem convençuts que l’oposició ens lleguia i ja ho coneixerien des del passat dia 2. Sembla ser que no, però de tota manera ho tornem a recordar: l’enllaç que hem posat dalt facilita tota la informació.
-

1 comentari:

El gong ha dit...

Un poc de paciència son joves i encara creuen que tot val, però.. atenció a la tercera, dong, va la vençuda i targeta roja.
Ja no podrà preguntar més si no es prepara fins la pròxima legislatura. Ding.