L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 22 de maig del 2012

L'ajuntament i els clubs esportius han firmat els convenis de col·laboració




L'Ajuntament de Tavernes i els clubs esportius han firmat els convenis de col·laboració per aquest 2012. 

La firma dels convenis suposa una assignació als clubs esportius per part de l'Ajuntament de 72.750 euros, i encara que aquesta despesa ha patit enguany una reducció a causa de l'aplicació del Pla d'Ajust, cal igualment indicat que no és la única quantitat que dedica l'Ajunament als clubs esportius car cal sumar les despeses derivades del pagament de llum i gas en els instal·lacions esportives que apugen a 58.933 euros.

La firma dels convenis ha tingut lloc aquesta vesprada en el Saló de Plenaris municipals i han comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, que ha firmat els convenis en nom i representació de l'Ajuntament junt als presidents dels distints club esportius beneficiats. Cal indicar igualment la presència del regidor responsable d'Esports, Josep LLácer.

El Club UE Tavernes, el Club Basquet Tavernes i el Club d'Atletisme són els club amb més assignació, com es pot vore en el quadre, que permet així mateix comprovar que alguns clubs enguany no rebran subvenció.


-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

falten les despeses del personal en nòmina de l'ajuntament: personal en el departamen d'esports i personal de la brigà que treballa allí constantment en el manteniment.

Anònim ha dit...

Falta el que van rebre l'any passat i el que es gastarà en llum i gas enguany amb el pla d'estalvi energètic

Anònim ha dit...

I les obres i despeses de manteniment.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estem parlant d'assignació directa als clubs i que aquests suposem hauran de justificar, i no parlem de les indirectes que s'hi dediquen com: personal i brigada dedicat al departament d'esport, obres i despeses de manteniment d'instal·lacions, i la despesa prevista enguany de llum i gas està contemplada davall del quadre on s'especifica la quantitat a cada club.

Un president de club ha dit...

La novetat és el modus de pagament.
Fraccionat com el IBI, però a l'inrevés. És a dir, el IBI ja estem pagant-lo abans del que es pagava abans i els conevenis els cobrarem més avant del que es cobrava.
Tot avantatges per a l'Ajuntament.
Tenim clar que estem el crisi i la caixa està a zero. Però que ens vullguen vendre que estos cobraments/pagaments a quotes són a benefici nostre ja no em fa tanta gràcia.
Les coses pel seu nom i anirem bé.

Un altre president ha dit...

L'Ajuntament pot girar l'IBI el dia 1 de gener de cada any sense problemes. No té cap obligació de posar-lo a cobrament el mes de maig, juliol, setembre o al 31 de desembre de cada any posem per cas.

L'Ajuntament pot posar el cobrament de qualsevol impost i taxa el dia i moment de l'any que considere oportu.
Per tant, caldrà llevar-nos del cap això de que estem pagant-lo abans. També podem considerar que són avantatges per a nosaltres tot allò que siga pagar-lo després de l'1 de gener de cada any ( o el 2 si vols, perquè l'1 es festa)

Quant als convenis, l'ajuntament no té cap obligació de subvencionar cap club. Sí, ja ho sé: el costum, sempre s'ha fet, etc. etc. totes les raons que vulgues dir) però obligació ni una, ni mitja ni cap de donar diners als clubs i entitats. Cadascuna deu autofinançar-se amb les quotes, iniciatives, etc. que puga fer.

Açò també es dir les coses pel seu nom.

El que no pot ser es que hi haja entitats en el poble que l'únic ingrés que tenen siga... la subvenció de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

El Club de Tennis s'atreveix a demanar subvenció?!

El mateix president de club ha dit...

Tant en l'IBI com en les subvencions NO he questionat que l'Ajuntament tinga la potestat de pagar quan vullga i com vullga, com si no vullguera subvencionar res.
I no demanem cap avantatge, tan sols que no ens prenguen per tontos, diguent-nos que anem a cobrar abans i que amb l'altre govern no cobravem tan prompte. Això és política barata i en l'esport no n'entenem, d'això. Per tant, no desvies el tema, per favor.

El meu club, i altres han existit amb o sense subvencions, eixe no és el principal problema. Sobre lo d'autofinançar-se, estic d'acord, però cal que també es financie des dels clubs l'ús i manteniment de les instalacions (o que es descompte del conveni) per a ser justos, i que no es puga fer ús d'estes instalacions municipals quan s'impedeix l'accés lliure al ciutadà (que amb els seus impostos està finançant l'esport local).Si, ja ho sé:el costum, sempre s'ha fet.
Tampoc està clar que el preu de les escoles d'alguns clubs siga abusiva, on no tot els ciutadans poden permetre-s'ho i que l'Ajuntament li done ajudes per a l'esport base. L'Ajuntament deuria interesar-se per on van eixos diners municipals.
Si, ja ho sé:el costum, sempre s'ha fet.

El que no pot ser és que hi haja unes poques entitats a les quals es dediquen.... el 90% de les inversions en instalacions i manteniment de l'Ajuntament.

Açò també és dir les coses pel seu nom.

El mateix altre president ha dit...

I tot això que dius ara i amb les quals coses estic practicament d'acord, li ho demanes i ho dius al nou govern, quan encara no fa un any que ha pres les regnes de l'esport i ara comença a saber per on van els tirs, quan segur estic que abans no obriries ni tu ni ningú la boca per dir coses semblants.

És el que hem fot d'este poble: quan mana la dreta tot el món a callar i a tragar i nomes mana (que poc de temps les esquerres) a buscar-los totes les pegues a fer-los la vida impossible.

I més ara quan es veuen obligats a actuar com actuen per la situació ve heredada dels senyors del PP que han governat 16 anys.

Si el costum. Com si canviar la situació de 16 anys es fa en un mes. Jo crec que poc a poc les coses van canviant i es van llevant tics antics ¿o no?

El mateix president de club ha dit...

Res més lluny de la realitat, amic.
El nostre club, des del 1er dia en que es constituí va dir el que tenia que dir-li al govern de torn. Recorde que estavem amb el Nyau (UPV), després el PP i d nou ara el Bloc.
No es culpa nostra que a les oposicions d'eixos governs els haja interesat poc o gens les qüestions esportives.
Ni que no existiren fins fa poc tots estos blogs, per poder dir-ho públicament.
Així que no pots di-me que hem estat callat estos anys. La diferència és que tú parles de política en l'esport i jo d'esports en la política, no em vingues amb dretes ni esquerres.
i jo no busque fer-li la vida impossible a les esquerres (ja se l'han fet ells soletes tota la vida), sí que busque les pegues, però per a la millora de l'esport al poble, que és el seu deure, gestionar i millorar.
El canviar la situació de 16 anys ja sé que no és coas d'1 mes, però perdona, ja porten quasi 1 any, sé que coneixen els problemes i vicis anteriors, però no els veig massa convençuts de canviar (hi han certs aspectes que són o poden entendre's com antipopulars).
A vore si m'equivoque i li posen els cascavells als gats, que en són varis. Açò es per a valents!

El mateix altre president ha dit...

En això estem d'acord. Jo crec que en el fons estem d'acord en quasi tot.
A vore si entre tots els diguem les coses clar i on toque, i que vagen canviant xips i tics. Però sempre en sentit positiu.
Salutacions

Anònim ha dit...

Retallades en les subvencions i per altre costat inversions en esports minoritaris : Es com comprar-se una casa o refer-la i després no poder viure en ella per no poder fer front al IBI, la llum, l'aigua.

El mon al revés.