L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 24 de maig del 2012

L’Ajuntament de Tavernes gastarà enguany sobre els 360.000 totals en l’Àrea Esportiva




L’Ajuntament de Tavernes destinarà enguany un total de 287.000 euros anuals en despeses totals destinades de l’Àrea d’Esport (manteniment, millores...) als qual cal sumar els  72.750 que rebran els clubs com assignació directa, segons la nota oficial municipal remesa als mitjans de comunicació amb motiu de la firma dels convenis i a la qual hem tingut accés.

La nota indica que els presidents Fernando Peris, Juan José Sala, Paco Escrihuela, Manuel Mora, Mª Carmen Redondo, Sergio González, Jordi Navarro, Francisco Felis, Miguel A. Díaz, Enrique Selfa i Joan Ripoll, representants respectius dels clubs de Rugbi, Pilota, UD Tavernes, Societat Columbicultura, Karate-Do, Atletisme, Bàsquet, Halterofília, Taekwondo, Petanca i La Vall d’Alfàndec van signar el dilluns de vesprada els convenis esportius en un acte on va estar present l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat pel regidor d’Esports i pel tècnic Paco Cuñat. Els imports de les diferents subvencions esportives té en compte l’organització d’activitats d’interès general i la seua repercussió, la trajectòria i representativitat, tant històrica com social i el nombre de federats.

L’alcalde va destacar la col·laboració amb els diferents clubs de la localitat. Especialment, va referir que “quan col·laboren amb l’Ajuntament estan col·laborant amb tots i cada un dels veïns de la ciutat”.  A més, va agrair la tasca desinteressada dels presidents i dels equips directius dels clubs des de la seua passió per l’esport, i va explicar el perquè de les reduccions de les subvencions derivades de l’aplicació del pla de sanejament aprovat recentment pel consistori valler i pel govern central. L’alcalde va agrair “la comprensió i la bona entesa de cada una de les diferents famílies esportives”, i els va desitjar molta sort i èxit en la pròxima temporada esportiva.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, va expressar també l’agraïment de l’Ajuntament de Tavernes als clubs per haver entés la difícil situació econòmica actual, que ha motivat una disminució de les subvencions, i va destacar “el suport del consistori, que en l’àmbit esportiu s’ha reflectit en les diferents inversions i actuacions en les instal·lacions esportives municipals i en el total de les activitats realitzades”. 

El regidor va mencionar algunes de les millores i actuacions efectuades, com ara el rocòdrom, la nova zona verda esportiva en el Vergeret i Camp Municipal o les millora dels llums en el Camp Municipal a més de les millores en el minitrinquet, a banda dels tradicionals esdeveniments esportius com els camp a través, el Fons a la Valldigna, el Torneig Solidari, la Sant Silvestre, la cicloturística, entre altres. 
-