L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de maig del 2012

La “XVI Setmana Ciutadana” continua avui les activitats amb xerrades sobre el Parkinson i la presentació de la Coalició local contra la violència de gènere. Ahir l’alcalde, Jordi Joan, va dissertar sobre sobre “Organització administrativa i política de l’Ajuntament de Tavernes”.


 

 L’alcalde, Jordi Joan, va omplir la sala – sobre les 130 persones - i foren molts els veïns , representants d’entitats locals i regidors del govern municipal els que s’hi donaren cita a la Casa de la Cultura per escoltar la xerrada sobre l’organització administrativa, econòmica i política del nostre Ajuntament.

Una explicació senzilla i entenedora per a tots que va facilitar conéixer, per exemple, quins són els tràmits que segueix qualsevol despesa municipal o els tipus de contractes segons la quantita i qui pot aprovar-los; com està organitzada la gestió política municipal; quines són les grans àrees de gestió municipal i qui les dirigeix o quina missió té enconamanada cada responsable d’àrea, i fins i tot es va parlar de les diferències entre tinencies d’alcaldia o regidor normal sobre tot en allò que fa referència a les competències delegades.

Una xerrada completament neutra, totalment apolítica i apartidista – els representans de les entitats presents hi són testimonis- i que desmentia totalment els detractors dels actes de la setmana ciutadana que, abans de fer-se, ja havien alçat la veu contra la xerrada dient que anava a ser un “míting polític”. 


Una conferència didàctica amb una posada en escena seguint la tasca docent del nostre alcalde: recolzada en projecció i escritura de guix a la pissarra. I sobre tot lluny, molt lluny, d’allò que podria ser una xerrada de partit o de caire polític: només en parlar de la composició actual de l’Ajuntament i dels grups municipals, l’alcalde va esmentar una sola i única vegada “grup municipal popular que té com a portaveu a Manolo Vidal”.  I haguera pogut parlar i molt d’algunes maneres d’actuar de fa uns anys, sobre tot quan explicava el camí i tràmits que segueix qualsevol despesa o en explicar el pressupost i el concepte de consignació o no en la partida perquè els presents entengueren perquè i com s’ha arribat on ha arribat l’economia de l’Ajuntament.

Avui Encarna Faus ens parlarà sobre el “Parkinson, una lluita permanent” amb la presentació d’un llibre sobre la malaltia i dins de la temàtica “Tavernes amb la dona” s’hi presentarà la Coalició Local contra la violència de gènere. Lloc: La Casa de la Cultura a les 7 de la vesprada.

-

5 comentaris:

Un soci ha dit...

He de lamentar el comentari que que apareix en un bloc d'informació local que només fa que criticar i no informa de res del que passa al poble, on com no es critica que isquera ahir el cotxe informant de la xarrada de l'alcalde.
El pitjor de tot és que ho diu de manera com si ho pagara l'ajuntament, quan tot el mon sap i aixina ho diu el mateix cotxe que ho paga l'assaociacio i és una informació que donem al veïnat des de l'associació.
Ho hem fet sempre, tots els anys i a totes les conferencies de la setmana ciutadana ix el cotxe per a dir-ho i ho fem sempre tambéque organitzem una activitat.
És lamentable que es manipulen les coses nomes per fer mal.
Vull que este comentari servisca per deixar les coses clares i que es l'associacio qui informa i contracte el cotxe.

Sheldon ha dit...

Jordi ho deu de esta fent (quasi tot)be, perquè l'esmentat bloc esta que trau fum, quasi no te entrades d'opinió i es pensa que es un paradigma de la informació, a mes sosté opinions radicals i parcials, i sobre tot subjectives. Defèn el que no es pot defendre.

Anònim ha dit...

¿Se nota un poquito a qué partido pertenece el alcalde, o es impresión mía ?Es

Anònim ha dit...

Es impressió teua.

Un jubilat ha dit...

Tota una lliçó magistral, que ens va deixar bocabadats. Tenim un alcande amb futur, i el més important, que té una ocupació com a docent, amb el que la política la fa per plaer i ganer de treballar pel seu poble, no per guanyar-se la vida.
Moltes gràcies per la teua imparcialitat.
Ja voldrien molts poder gaudir de la teua didàctica.