L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 12 de maig del 2012

La Confraria Nostra Senyora dels Desemparats festeja la patrona amb un conjunt d'actes presidits pel cardenal Ricard maria Carles.


La Confraria de la Nostra Senyora dels Desemparats de Tavernes ha organitzat avui dissabte a partir de les 5 de la vesprada una missa en el pati de les escoles parroquials de Sant Josep Patronat.

El cardenal Ricard Maria Carles presidirà els actes preparats que, a banda de la missa, consistiran en una processó.

La processó eixirà de l’església del carrer de Sant Josep i passarà per Barranc, Sant Benet, Immaculada per a tornar a l’església de Sant Josep. 
- Remés
-