L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 31 de maig del 2012

Encarna Sansaloni presenta el seu llibre sobre el tren Carcaixent-Dénia en l’almàssera del monestir




La professora i escriptora Encarna Sansaloni Martí presenta dema divendres, dia 1 de juny, el llibre “El tren Carcaixent–Dénia al seu pas per la Valldigna: 1864-1969 (repercussions socials, econòmiques i urbanes)”, obra que va ser premiada en els Premis Valldigna del 2011 i que ara s’edita sota el patrocini de la Mancomunitat de la Valldigna.

L’acte s’ha anunciat per a les 8 de la vesprada en l’almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna, a Simat.

Donem l’enhorabona a l’autora per aquesta magnífica obra que ve tambe a completar els molts anys de docència i dedicació a la Valldigna .
-