L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 7 de maig del 2012

En el tema del riu Vaca en el pressupost de l'Estat del 2012 ¿Han fallat els partits locals?



Excepte Compromís, ¿han fallat els partits locals? L’acord assolit de presenter esmenes al pressupost de l’Estat del 2012 per tal de fer possible el projecte de laminació i altres millores del riu Vaca ¿s’ha acomplit? 

Si hem de fer cas al que hem pogut conéixer i comprobar, excepte Compromís, la resta de partits hauria passat de presentar la corresponent esmena. I la veritat, ens quedat decebuts, més quan algun partit, cas del PSOE, va anunciar fa unes setmanes que ho havia posat en mans de la diputada i alt càrrec del partit Leire Pajin i que aquesta diputada s’anava a fer càrrec i a impulsar el projecte. Voldríem enganyar-nos… però sembla ser que no.

I ho diguem en base al que hem pogut investigar i coneixer. Hem conegut la totalitat de les esmenes als pressuposts de l’Estat. En total són 3.327 les esmenes publicades en el “Boletín Oficial de las Cortes Generales” el passat dia 2.


Nosaltres hem fet una recerca en el document pdf amb les paraules Vaca, Valldigna, Tavernes, laminació… i sempre el resultat és el mateix: l’esmena numero 20 presentada per Joan Baldoví de Compromís. No hi ha res més. Podeu fer vosaltres la recerca i comprovar-ho. ¡I tant de bo apareguera l’esmena semblant presentada pel PP, PSOE, EU, UPyD i fins i tot ERC. 

Hem pogut comprovar que hi apareixen altres dos esmenes que fan referencia a Simat de la Valldigna: una que demana un suplement per acabar el projecte de la Font Gran i evitar contaminació i una altra que demana diners per recuperar el trinquet. Presentada per la diputada d’ERC.

I sembla ser que pot hi haure noticies avui mateix o demà, perquè s'estan debatent les esmenes en comissió. 
-

4 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

En UPyD no, eu asegure, ja sabeu perquè : si no volíen que jo en clavara en "esa guerra, que se peleen el PP que ha creado el problema, y el actual gobierno local"(sí, siempre en castellano), com tenen que presentar la esmena ?

Anònim ha dit...

Enrique:
Publica i comenta al teu blog i deixa a la resta tranquils per favor.

Anònim ha dit...

A pues si els del poble no ho menegen ho menejaran els de madrid

Estruch ha dit...

Acás eres tu el Administrador d'aquest blog per a dir-me que publique o no en aquest blog?

No crec, ells no son uns feixistes que no més volen que parle i sentir els que pensen com ells.

" TiB ".