L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de maig del 2012

El director general d’Obres Públiques, Vicente Dómine, acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres de la corporació han visitat les obres acabades de l’Avinguda de la Marina




El director general d’Obres Públiques, Projectes Urbans i Habitatge, Vicente Dómine, que ha estat acompanyat per l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres de la corporació municipal, representants de l’empresa contractista, associacions, entitats i veïns en general, han visitat aquest matí la reurbanització de l’Avinguda de la Marina de la platja.

La comitiva ha visitat una part de l’avinguda i en arribar al final, a l’altura del restaurant Lluna Park, s’han realitzat uns parlaments explicatius del projecte de reurbanització. El director general i l’alcalde valler han coincidit a expressar la importància que té una obra d’aquesta envergadura, amb un import de vora dos milions d’euros, i que millora les condicions de la platja i la fa més atractiva per al turisme com a motor de l’economia local. Vicente Dómine ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes amb la Generalitat per a executar aquesta obra del Pla Confiança i que millora les infraestructures de la platja.

 
Abans de la visita, el director general, Vicente Dómine, ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Jordi Joan, i els regidors M. Carmen Canet, Víctor Borràs i Vanessa Martí. La reunió ha tingut lloc en la sala de comissions de l’Ajuntament de Tavernes i s’ha parlat de diferents temes d’interès local i que són competència de la Direcció General d’Obres Públiques així com dels convenis de col·laboració entre Conselleria i Ajuntament. La reunió ha posat data per a una pròxima trobada, a finals d’aquest mes de maig, i que se celebrarà a les oficines de Demarcació de Costes, a València, per tractar de l’execució del col·lector final de l’Avinguda de la Marina.  

- Segons el web municipal 
-

8 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Que voleu que vos diga, per a mi les ones de ferro son espantoses, i a més, ningú enten que pinten ahí, al menys totes les persones en les que parle dia a dia, i per la meua feina en son un muntó, ninguna enten eixe derroche de diners en algo tan lleg.

Vosaltres, resta de comentaristes que penseu sobre aquestes ?

I damunt gràcies a èstes,com he dit ja un muntó de vegades, no es pot aparcar en la part Oest del passeig, de la mateixa manera que es fa al sur, amb el que es pert un muntó de plaçes.
I a més les eixides peatonals que han fet entre la ferralla, no acaben en un pas de peatons, com sería normal.

Anònim ha dit...

I Mojito feliz ? es el unic que falta en la foto ( per als que no el conegau, es un home amb ulleres, pelat, amb un periódic penxat de les solapes, que ix moltísimes vegades en la tele darrere de famosos ).

Anònim ha dit...

a bones hores acaben l'avinguda, un poc més i ens quedem penjats un altre estiu!! això si, que la Afoto no falte!!

Per cert, jo crec que falten molts passos de vianants.

i ja s'haveren pogut posar a llevar barreres arquitectòniques també al llarg de tota la platja... i del poble!

Anònim ha dit...

És veritat, ché! Estos del PP tot ho ampastren i per poc no acaben res. I mira tu, com acaben les coses, com tu dius a miges i amb un any de retràs!
Per fer no res, estos de la Generalitat s'han passat molestant any i mig i damunt venen a fer-se la foto, els del poble també. Vergonya els hauria de donar si no han acabat a temps i han molestat més que faena han fet.

Anònim ha dit...

la inaguracio qui la paga?
supose que tots cobraran,imatginat quin capital gastat mes tontament y com sempre informant en conta gotes a la gent del poble pero dells tots alli a cobrar sense treballar y figurar prou

La Cotorra de la Vall ha dit...

Intentarem esbrinar-ho i quan es faça la inauguració ho direm, perquè queda ben clar que era una visita a les obres, cap acte d'inauguració.

Anònim ha dit...

apart de que els bancs estan solts... jo tinc un amic que si s'entera que no estan obrats al piso, no en quedarà cap en unes setmanetes! SEMPRE DEIXANT LES COSES A MIG FER! MOLT REQUETEBÉ!!!!

Anònim ha dit...

Estos del PP no en fan cap ben feta. Es veritat xé, tot ho deixen a mitjan fer, com si la platja fora eixe aeroport sense avions.