L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de maig del 2012

El dia 9 de juliol firmat pel PP per acabar el vigent contracte de Salvament i Socorrisme de la platja posa dificultats a les empreses interessades




El servei de salvament i sorrisme per a l’estiu del 2012 s’ha quedat momentàniament sense adjudicar. Cap empresa ha presentat proposta dins del periode legal i per tant la concessió s’ha quedat deserta. 

El govern municipal s’ha mostrat tranquil i han assegurat que la platja tindrà servei de salvament i socorrisme. Almenys així ho ha manifestat la regidora de contractació Llum Sansaloni, que creu que hi ha dos causes que poden haver influït en que les empreses no hagen presentat ofertes. 

La primera, i mes important i determinabt, és el fet que el contracte signat pel PP amb l’actual empresa “Valenciana del Deporte y Salud” acaba el 9 de juliol.  Hi ha empreses que haurien considerat això és un trastorn i es complicat iniciar el servei a partir d’eixe dia.

I és que fa dos anys, la tardança del govern del PP en adjudicar el servei a l’actual empresa va determinar que la data d’acabament del contracte es marcara el dia 9 de juliol. I ara, eixa gestió del PP, l’estem pagant tots i amb les conseqüències que poden tindre per a la seguretat dels usuaris de la platja. El PP sembla ser que no va previndre les conseqüències fa dos anys i ni va pensar en els problemes de futur que anava a produir eixa “raresa” d’acabar contracte en plena temporada estiuenca. Coses del PP!! 

Segons hem sabut, i de fons totalment fiables, el govern va intentar solucionar-ho i va proposar a la concessionària negociar l’acabament del contracte abans d’eixe dia per tal d’evitar el problema que suposava una nova adjudicació a partir del 9 de juliol. Segons ens han dit, la concessionària va respondre que anaven a complir tot el contracte.

Un segon punt problematic seria que el servei incloga els socorristes de la piscina municipal tot pel mateix import -sobre els 136.000 euros- del darrer contracte.

Ara hi ha dos possibles solucions: prorrogar la concessió a l’adjudicataria actual “Valenciana del Deporte y Salud”, que no ha presentat oferta, o bé fer un procediment negociat, mitjançant el qual l’Ajuntament “convida” a tres empreses perquè presenten la seua oferta i aleshores l’Ajuntament en triaria una.

Segons hem pogut conéixer, actualment hi ha empreses privades que han mostrat a la regidora el seu interés per prestar el servei, alguna d’aquestes empreses privades tenen experiència en aquest tipus de servei. 
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si sabien que el contracte signat pel PP amb l'empresa “Valenciana del Deporte y Salud” acaba el 9 de juliol per que no diuen en el plec de condicions que el servici començarà el 10 de juliol?

I altra cosa. En lloc de fer la licitació en abril que altra vegada la façen en gener o febrer per tindre temps de rectificar o buscar altres alternatives.