L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 21 de maig del 2012

Dos alumnes del CEIP Magraner són seleccionats per a passar a la fase autonòmica de l’Olimpíada Matemàtica

Els guanyadors, Daniel a l'esquerra i  ANDREU a la dreta, del professor Vicent Bono
Andreu Pelegrí Garcia, d’11 anys, es va quedar en el cinquè lloc, i Daniel Grau Bo, també d’11 anys, va obtenir la setena posició amb la qual cosa els dos alumnes, del CEIP Magraner, i de la classe del professor Vicent Bono Espadas (enhorabona a tots tres) passen a la fase autonòmica.

La fase provincial de la l’Olimpíada Matemàtica s’ha celebrat a l’IES La Valldigna de Tavernes amb un total de 250 participants, i dels quals només 8 han passat a la fase següent. Per tant, un èxit espectacular per Tavernes en general i el Magraner en particular que classificava els dos alumnes presentats.

La Casa de la Cultura de Tavernes va acollir per la vesprada l’acte final i, amb un recinte ple de gom a gom gràcies a la massiva presència de participants, professors i familiars, es van lliurar els diplomes i es feren públics els noms dels 8 alumnes que han passat a la segona fase, l’autonòmica.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i de la regidora d’Educació, Pilar Altur. L’alcalde va manifestar la “gran satisfacció i el gran orgull que representa per a Tavernes tindre dos participants en la fase autonòmica de l’Olimpíada Matemàtica. Volem donar l’enhorabona a Andreu i Daniel, al seu professor i al seu centre, el Magraner, per un èxit que sentim com a propi”.

Els alumnes van haver de superar la prova individual, amb 6 problemes; després, una prova de velocitat; una de les dues proves de grup amb 10 problemes i una tercera prova de carrer, també en equip, amb problemes que havien de resoldre des de l’IES fins a la Casa de la Cultura.

La fase autonòmica serà a Castelló els dies 9 i 10 de juny. 
-

3 comentaris:

Vicent ha dit...

Jo soc pare d'una alumna del Magraner, i estic orgullós dels xiquets que han aconseguit classificar-se per la segona fase. És molt emocionant. La més sincera enhorabona als familiars i professors de l'escola.
Olé ahí!!!!!

bello conciliador ha dit...

A vore eixe reaccionari que diu ara de l'escola pública ?

Els treballadors i les treballadores no necessiten estudis, per a complir ordres i baixos salaris tot el món és bo. Inclús els que s'han d'abaixar el curriculum per poder treballar a sous de vuite-cents euros o salari base. Vergonya de salaris.

Que sabran ells d'economia, només saben els Farys d'atacar a les classes populars. Mireu com gràcies a ells creix la privada amb diners públics. Perfecte.

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Enhorabona també al meu veí Vicent, mai ens enrecordem del preparadors.