L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 11 de maig del 2012

Compromís ha demanat una comissió d’investigació davant la desfeta de Bankia




La futura nacionalització de Bankia preocupa a milers de valencians, els quals pateixen pels seus estalvis davant la delicada situació de l’entitat bancària. Una crisi sobre la qual el govern valencià a penes ha dit cap paraula. Ara, Compromís vol que es trenque eixe silenci i per això ha sol·licitat una comissió d’investigació que esbrine  la part de responsabilitat que té l’antiga Bancaixa i, per tant, els seus consellers, en especial els situats a l’entitat gràcies als vots dels partits majoritaris (PP i PSOE) a Les Corts. 

El portaveu de Compromís en Les Corts, Enric Morera,  després de registrar la petició, ha remarcar que l’auditoria realitzada a Bankia, “ha tingut com a conseqüència que la valoració real de l’entitat bancària no era correcta. Cal destacar que les Corts Valencianes han nomenat consellers en Bancaixa, els quals, per ser triats per la cambra autonòmica, han de donar compte al parlament valencià de les seues accions com a consellers en Bancaixa”.

 “Es parla de la nacionalització, de Rato i d’Olivas, però ningú se’n recorda d’uns consellers de Bancaixa que han estat votats pels partits majoritaris en les Corts, i cal que vinguen al parlament a donar explicacions de tot el que ha passat, des de la fusió a l’actual caos, va afegir el representant de Compromís. 

Morera va afegir també que “cal que compareguen davant el parlament valencià tots els màxims responsables de Bankia per haver estat els responsables de la situació actual, per haver posat en joc els estalvis de milers de famílies valencianes”.
 
Compromís espera que la comissió “es tramite al més prompte possible i que no siga vetada la nostra proposta”. “Si algú ho evita, serà una flagrant violació de la llei i de la democràcia que des de la nostra formació no consentirem” va concloure Morera.

- Segons L'Informatiu i nota de premsa Compromís
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Em pareix correctíssima esta comisió, almenys que li traguen els colors al senyor Olivas, que tan mal a fet als valencinas com a President de Bancaixa i Banc de València, però no tindrem eixa sort, la denegaràn de segur.