L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de maig del 2012

Bloc-Compromís celebra la diada del 25 d'abril


  

Bloc-Compromís de Tavernes va organitzar, dilluns 30 d'abril, a la nit, un sopar de germanor en un conegut restaurant de la localitat per commemorar la diada del 25 d'abril. Hi assistiren un centenar de militants i simpatitzants que compartiren animadament taula i escoltaren la música del cantant Enric Esteve.

L'acte comptà amb l'assistència de la nova Secretària Local del Bloc Jove, de l'alcalde de Tavernes Jordi Joan, dels regidors del Bloc i del Síndic de Compromís a les Corts Valencianes Enric Morera.

El Secretari Local del Bloc Perfecto Benavent donà la benvinguda als presents, ens parlà de la data del 25 d'abril i, rememorant el que perderen els antics maulets en la guerra i en la batalla decisica d'Almansa, ens demanà defensar l'estat del benestar que tantes generacions ha costat d'aconseguir.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ens animà a continuar treballant i demanà augmentar el suport de la gent per al seu govern que és més necessari en aquests temps que corren.
 

El Síndic de Compromís a les Corts Valencianes i Secretari General del Bloc, acompanyat per una representació de l'executiva nacional i del Consell Nacional del Bloc, ens recordà que el Bloc-Compormís és l'única alternativa creïble, és l'última esperança de molta gent front als que ens governen i que ens han portat a l'insolvència.

El sopar acabà amb un recital del cantant de l'Horta, Enric Esteve, que començant per la famosa cançó de Sisa, Qualsevol dia pot sortir el Sol, i acabant amb el Tio Canya, d'Al Tall, va fer un repàs per moltes de les cançons en la nostra llengua més conegudes d'autors com l'Ovidi Montllor, Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Sau, Paco Muñoz, i que han cantat els nostres poetes com Vicent Andrés Estellés, Espriu, Toni Mestre, etc.

-
.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A esos no los escucho yo por Canal Nou. Me podiais explicar el porque?

Anònim ha dit...

Porque no interesa para la "buena salud mental" del pueblo.

Crec que m'entens.

El barxero ha dit...

Sembla mentida que ni cap programa històrica sobre el vint-i-cinc d'abril, i tant d'homenatge als que anaren a signar La Pepa. Si ho porten en la sang: no son valencians, estan ací " para ofrenar nuevas glorias a España". Son espanyols contra els valencians.

Clar que ho entenc.

Del meu poble res.

Robinjut ha dit...

És una llàstima que la celebració d'aquest dia tan important, negativament per als valencians, la seguisquen veient molts valencians com a sectària de separatistes a Espanya.
No s'haveu plantejat, ara que tenim govern local nacionalista deixar-ho només amb una celebració interna de partit i programar des de l'Ajuntament algun tipus d'activitats commemoratives per a tot el poble?

Anònim ha dit...

pocs hi hava a la manifesstació del 25 d'abril a València. I dels regidors, crec que llevat de Jordi juan, no he vist a cap en una mani o en cap acte per la llengua i cultura.
PD.- Jo sí hi vaig anar a València