L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de maig del 2012

Ahir, sobre les 7 de la vesprada, es declarava un incendi al Cambro


L'alcalde i efectius de la Policia Local en el Cambro
 Ahir sobre les 7 de la vesprada es declarava un incendi en la zona del Cambro, en concret a un barranc situat darrere de l'IES Valldigna. L'incendi va causar una gran fumareda visible en una gran part de la ciutat i segons tots els indicis, va ser va ser intencionat. Ara la Guardia Cívil serà l'encarregada d'investigar la possible autoria del mateix.

El foc en el fons del barranc
 Només declarar-se acudiren efectius de la policia local i de la Guardia Civil, i també l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va estar en el lloc fins l'extinció del foc feta pels efectius de bombers arribats de Gandia, i d'Oliva i Cullera. Va donar la casualitat que en plena extinció va caure un xafec de pluja que va ajudar també a les tasques.

La Guardia Civil indica el lloc als bombers
 La ràpida intervenció dels efectius de seguretat va impedir que el foc, propagat pel vent que bufava en eixos moments es dirigira cap la Muntanya de les Creus, amb la qual cosa es va evitar problemes majors.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Jordi, d' una comunió a un incendi, "gajes del oficio".